РОЗШИРЕНЕ ПАРТНЕРСТВО З SES ДЛЯ НАДАННЯ PRINCESS CRUISES ПЕРВІСНОГО ДОСТУПУ ДО НОВАТОРСЬКОЇ СУПУТНИКОВОЇ СИСТЕМИ ЗВ'ЯЗКУ O3B MPOWER

РОЗШИРЕНЕ ПАРТНЕРСТВО З SES ДЛЯ НАДАННЯ PRINCESS CRUISES ПЕРВІСНОГО ДОСТУПУ ДО НОВАТОРСЬКОЇ СУПУТНИКОВОЇ СИСТЕМИ ЗВ'ЯЗКУ O3B MPOWER
Princess Cruises проведуть серію заходів в 2020 році для демонстрації елітного глобального забезпечення зв'язку

Люксембург, 14 лютого 2020 року − Princess Cruises, провідний бренд Carnival Corporation & plc (NYSE / LSE: CCL; NYSE: CUK) оголосили про нову главу в історії своїх партнерських взаємовідносин із SES (PAR / LuxSE: SESG) і стануть першим навколосвітнім круїзним флотом з доступом до новаторської мережі O3b mPOWER від SES, яка поліпшить досвід Princess MedallionClass™, поширившись на весь флот.

SES забезпечує глобальний високопродуктивний зв'язок для Princess Cruises, використовуючи свою гібридну середньоорбітальну (MEO) та геостаціонарну (GEO) мережу. Комбінація з кораблів Princess MedallionClass™ по всьому світу, платформи Ocean Guest Experience «Cloud Connected» і мережі груп супутників SES не тільки створять всебічний доступ до Wi-Fi, який не має аналогів, але й забезпечать безперебійний цифровий зв'язок з об'єктами на суші / воді, включаючи OceanView® TV (OTT, Mobile і VOD), і змінять традиційну модель пропускної здатності супутника.

Будучи інноваційним партнером Princess MedallionClass, підрозділ з інновацій та всесвітнього досвіду Carnival Corporation продовжує партнерські відносини з SES до 2023 року. Статус головного інноваційного партнера робить SES повністю інтегрованим партнером з розвитку підрозділу Carnival Corporation з інновацій і глобального досвіду, охоплюючи проектування, виробництво та постачання революційних інновацій для нових гостей, розробку технічних платформ, розумної та гібридної хмари, а також забезпечення граничних розрахунків.

В результаті, Princess MedallionClass за допомогою OceanMedallion ™ і за підтримки SES, стануть першими круїзними лайнерами з доступом до революційної супутникової системи зв'язку O3b mPOWER від SES.

Розширене партнерство підкреслює невід'ємну роль SES в оснащенні платформи Ocean Guest Experience™ синхронізацією даних в реальному часі через xIoTTM, Edge, Cloud і Shoreside на кораблях Princess MedallionClass. Princess MedallionClass буде повністю активна на 11 судах до кінця 2020 року та кожні 60 днів на воду спускатиметься нове судно.

Революційна O3b mPOWER від SES гарантує, що кораблі Princess MedallionClass не будуть обмежені тарифами з традиційною пропускною спроможністю. В якості головного партнера з глобального досвіду та інновацій, SES буде підтримувати пропускну здатність вище попиту з пропускною спроможністю в декілька гігабіт в секунду, коли та де це було б необхідно.

Протягом 2020 року Princess Cruises проведуть серію заходів, використовуючи MedallionNet за підтримки SES, щоб продемонструвати, що гостям більше не потрібно турбуватися про повільну швидкість інтернету та необґрунтовані витрати на підключення. Заплановані заходи включають в себе:
• 11 лютого − рекордна Клятвена церемонія серед закоханих з усього світу напередодні Дня святого Валентина на бортах Regal Princess, Royal Princess і Crown Princess;
• 29 березня − Grand Princess стане першим кораблем Princess MedallionClass з ексклюзивним маршрутом на Гаваї;
• 15 червня − Enchanted Princess приєднається до флоту MedallionClass;
• 16 серпня − Emerald Princess стане першим кораблем, який трансформується в корабель MedallionClass під час плавання маршрутами Аляски;
• 20 жовтня − запуск Coral Princess з Лос-Анджелеса;
• 20 грудня − Island Princess траснформується в корабель MedallionClass і стане першим повністю підключеним круїзним лайнером і відправиться в плавання по Близькому Сходу на початку 2021 року.

«Тепер майбутнє за реальними рішеннями та перевіреними технологіями, які доставляють реальний досвід плаваючим розумним містам по всьому світу, посилюючи бажані враження. Інтеграція SES в підрозділ з інновацій та глобального досвіду не тільки надає передові технології зв'язку і посилює можливості OceanMedallion, але що найважливіше, надає фахівців, запалених пристрастю до створення дивовижних вражень за допомогою злиття творчості, історії, зв'язку та медіа по всьому світу», − сказав Джон Паджетт, головний спеціаліст з досвіду та інновацій Carnival Corporation. «Наше перше спільне дітище, MedallionNet, значно підвищило круїзний досвід для наших гостей та команди, а також стимулювало створення передових, хмарних моделей граничних обчислень, які раніше вважалися неможливими».
«Безперервне прагнення Princess Cruises і підрозділу з інновацій та глобального досвіду Carnival Corporation до створення персоналізованих і спрощених можливостей підключення для гостей надихнули нас змінити кордони норм підключення у відкритому морі і встановити більш високий еталон для підключення гостей», − сказав Джон-Пол Хемінгуей, генеральний директор SES Networks, бізнес-підрозділу компанії SES, орієнтованого на роботу з даними. «З MedallionNet ми створили нову цілісну модель, яка задає абсолютно новий стандарт для підключення на круїзних лайнерах по всьому світу. Розширюючи і поширюючи наші взаємини, в якості головного інноваційного партнера, ми використовуємо наше безпрецедентне положення в багаточастотних супутникових мережах і постійно концентруємося на забезпеченні високої продуктивності та зміні меж можливого ».

Medallion надає доступ в каюту без ключа, можливість безпроблемної оплати, покрокову навігацію кораблем, пошук друзів, а також індивідуальні маршрути; прискорює посадку на судно; полегшує замовлення послуг, таких як замовлення їжі, напоїв і товарів; дає можливість робити ставки в будь-якому місці та багато іншого. MedallionClass в даний час доступний для всіх гостей, що плавають на шести кораблях Princess Cruises − Caribbean Princess, Crown Princess, Regal Princess, Royal Princess, Ruby Princess, і Sky Princess.
_________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі