Рулонні штори: 8 причин для установки вдома

Рулонні штори: 8 причин для установки вдома

Коли ви заходите в сучасний магазин віконних штор і завісок, то від великої кількості пропозицій голова може піти довкруги. Що ж вибрати? Чи всі види штор підійдуть до ваших вікон? Можливо, краще узяти жалюзі? Або все-таки рулонні штори?

Якщо ви розриваєтеся між вибором рулонних штор і інших видів віконних завісок, то слід звернути увагу на вісім причин, по яких рулонні штори є кращим вибором як в області стилю, так і в області функціональності.


Переваги рулонних штор

1. Легкість догляду за шторами

Навряд чи існує невибагливіша в прибиранні опція при виборі віконних завісок, чим рулонні штори. Наприклад, жалюзі складається з безлічі окремих пластинок, які швидко збирають пил і бруд. Близьке розташування пластин робить догляд за жалюзі трудомістким: вони вимагають ретельного ручного прибирання. У випадку з рулонними шторами вони зажадають мінімального догляду: їх поверхня з легкістю може бути очищена за допомогою зволоженої губки.

Якщо штори - обличчя кухні, то передпокій - це обличчя всього будинку.

Кращі варіанти меблів для передпокоїв в будь-яких стилях можна подивитися здесь


2. Максимальний огляд з вікна

З вікна вашої кухні приголомшливий вигляд, яким ви милуєтеся кожен ранок за чашкою кави? Ви часто тримаєте вікна розкритими, дозволяючи свіжому повітрю вільно поступати в будинок?

Тоді рулонні штори – незамінний супутник ваших вікон: у зібраному вигляді вони практично непомітні, дозволяючи вам насолоджуватися виглядом з вікна в повному об'ємі і роблячи можливими будь-які дії з вікнами. Традиційні штори і завіски потрібно відсмикувати в різні боки, але навіть у такому вигляді вони все одно утрудняють доступ до вікна або ж частково псують вигляд з вікна.

3. Різноманіття вибору

Коли мова заходить про кольорову гамму, матеріали і текстуру, ніщо не порівняється з багатством вибору моделей рулонних штор. При виборі штор ви можете вибрати:

• Будь-яке колірне рішення
• Зовнішню або внутрішню установку
• Ширину штори
• Розташування підіймального пристрою
• Тип скручування

4. Цінова доступність

Дорогі штори не обов'язково впишуться у ваш інтер'єр. Переїжджаючи в новий будинок або ж вирішивши поміняти обстановку в нинішньому, зазвичай всім хочеться зробити це швидко і без особливих витрат.

Навіщо витрачати непомірні суми на дизайнерські штори, які через два роки вицвітуть і злиняють? Рулонні штори – це недорогий і «витриваліший» варіант, що дозволяє заощадити на покупці.

5. Мінімальний вплив на інтер'єр

Однією з головних переваг рулонних штор є їх мінімальна візуальна дія на навколишнє оточення. Інші варіанти віконних завісок зазвичай займають надто багато простору, інколи від підлоги до стелі, надаючи інтер'єру ваговитому вигляду.

Рулонні штори дозволяють максимально звільнити простір, оскільки можуть бути встановлені навіть усередині віконної рами.

6. Захист меблів

Сонячне світло, проникаюче всередину, шкодить меблям, а також килимовим і текстильним покриттям.
Рулонні штори з легкістю допоможуть відрегулювати попадання прямих сонячних променів на поверхні усередині кімнати.

7. Клімат-контроль

Рулонні штори істотно знижують інтенсивність нагріву від сонячних променів, сприяючи формуванню прохолоднішого температурного режиму усередині приміщення.

8. Зручність користування

Висока функціональність в пристрої рулонних штор дозволить впоратися з їх управлінням будь-якій людині.

______________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі