Sadolin EasyCare – яскраві фарби для брудних моментів вашого життя

Sadolin EasyCare – яскраві фарби для брудних моментів вашого життя
Ви втомилися відмивати зі стін сліди від коліс велосипеда чи дитячого візочка, які зберігаєте у передпокої? Краплі рожевого шампанського на стіні кухні зрадницьки нагадують про давно минуле свято? Кохані діти та улюблений пес з прогулянки повертаються немов з підземних розкопок, лишаючи знайдені артефакти на білосніжних стінах коридору? Як ми добре вас розуміємо. Розуміємо і пропонуємо ознайомитися з Sadolin EasyCare – фарбою, яка здатна розв'язати усі ці проблеми.

«Не знаєте з чого почати ремонт? Почніть з покупки фломастерів вашій дитині», – досить розповсюджений афоризм серед українців, які бояться цього подеколи багаторічного процесу. Проте з плином часу та розвитком технологій актуальність цієї "народної мудрості" майже втратила свою актуальність. Ваші діти можуть розмалювати хоч і стелю фломастерами, якщо ви заздалегідь обрали для неї якісну фарбу, яка не боїться бруду, стійка до пошкоджень і тим самим зберігає ваші нервові клітини.

Sadolin EasyCare – революція у світі фарб, адже миття забруднених стін ніколи не було настільки легким. Sadolin EasyCare у складі містить віск, який робить пофарбовану поверхню стійкою до вологи та забруднень. Завдяки спеціальному гідрофобному покриттю, волога (вода, помаранчевий сік чи червоне вино), що потрапила на поверхню фарби не вбирається в основу, а залишається на поверхні у вигляді крапель. Залишки рідини, що вже не страшні вашій стіні, можна легко видалити вологою ганчіркою. Завдяки світлостійким пігментам яскравий колір фарби зберігається на поверхні протягом багатьох років навіть після багаторазового чищення.

Основні переваги Sadolin EasyCare:

брудовідштовхуюча
легка у використанні
довговічна
стійкі пігменти

«Матова фарба для стін Sadolin EasyCare утворює на поверхні в 10 разів міцніший захисний шар в порівнянні зі звичайними фарбами. Саме тому ми можемо рекомендувати продукт Sadolin EasyCare для використання як в житлових і дитячих кімнатах, так і в передпокоях, на кухнях і в коридорах, а також в громадських приміщеннях, які вимагають частого миття», — коментує фахівець концерну AkzoNobel.

Sadolin EasyCare підходить для фарбування нової або раніше фарбованої гіпсової панелі, штукатурених, бетонних та цегляних поверхонь, попередньо заґрунтованих дерев’яних поверхонь та скловолокнистих шпалер. У школі чи дитячому садку, магазині чи салоні краси, готелі чи ресторані — матова акрилова фарба Sadolin EasyCare з прекрасною стійкістю до миття підійде для усіх внутрішніх робіт.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі