SAP надала безкоштовний доступ до найбільшої мережі постачальників і покупців SAP Ariba Discovery

SAP надала безкоштовний доступ до найбільшої мережі постачальників і покупців SAP Ariba Discovery
На початку березня компанія SAP надала безкоштовний доступ до SAP Ariba Discovery, щоб полегшити пошук нових постачальників для компаній, чиї ланцюжки поставок постраждали під час пандемії COVID-19 (коронавірусу).

Доступ до SAP Ariba Discovery допомагає покупцям і постачальникам швидко й ефективно під’єднатися до глобальної мережі, щоб мінімізувати різноманітні зриви, спричинені затримкою відвантажень, питаннями пропускної спроможності та збільшенням споживчого попиту в умовах кризи, що зумовлена поширенням COVID-19. Будь-яка компанія-покупець може опублікувати на цій платформі список потреб, а будь-який постачальник —знайти свого покупця.

Зараз найбільш популярними категоріями є лікарські товари й обладнання для медичних лабораторій, а також ІТ-устаткування та обладнання для мобільного зв'язку. Більшість медичних установ шукають захисні маски для обличчя (з початку відкриття доступу у мережі зафіксовано 41 повідомлення та отримано 121 відповідь постачальників).
За допомогою SAP Ariba Discovery всього за півгодини закупівельники з одного нью-йоркського госпіталю змогли закупити 500 ліжок у нового для них постачальника, оскільки необхідний товар був повністю розкуплений у звичних підрядників. Нью-Йорк сьогодні є епіцентром поширення коронавірусу в США, тому тамтешня влада намагається швидко підготуватися до піку епідемії, що, як прогнозують, настане за декілька тижнів.

Кількість користувачів мережі SAP Ariba Discovery за останні кілька тижнів збільшилась на 177%, запити з боку закупівельників зросли на 52%, а відповіді постачальників — на 89%.

SAP Ariba – найбільша бізнес-мережа у світі, яка представляє більше 4 мільйонів постачальників у понад 190 країнах.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі