SAP оприлюднила фінансові результати за перший квартал 2020 року

SAP оприлюднила фінансові результати за перший квартал 2020 року
Компанія SAP повідомила про свої фінансові результати за перший квартал поточного року.

Дохід SAP за перші три місяці 2020 року становить 6,52 млрд євро, що на 7% більше, ніж показник аналогічного періоду за минулий рік. Дохід від хмарних сервісів SAP збільшився за звітний період на 29% до 2,01 млрд євро, натомість дохід від ліцензій на програмне забезпечення зменшився на 31% до 451 млн євро, а операційний прибуток зріс на 1% до 1,48 млрд євро.

«Спираючись на стабільну позитивну динаміку торік, перші два місяці нового кварталу ми почали з хорошим зростанням. Протягом майже п'яти десятиліть SAP асоціюється з управлінням критичними бізнес-процесами, наше портфоліо інноваційних рішень, кращі практики й експертиза стали відповіддю на виклики COVID-19. Сьогодні ми сфокусовані на збільшенні частки передбачуваного доходу, а географічна та галузева різноманітність нашого бізнесу допоможе подолати цей складний період і зміцнити позиції в подальшому», − зазначив Крістіан Кляйн, генеральний директор SAP.

«Результати першого кварталу − доказ стійкості бізнесу SAP. Ми й надалі будемо підтримувати баланс між управлінням витратами та інвестиціями в інновації, щоб зберегти наші конкурентні переваги», − додав Лука Мучич, фінансовий директор SAP.
_____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі