СЦ Fly Technology: 2000 ремонтів - політ нормальний

СЦ Fly Technology: 2000 ремонтів - політ нормальний
Компанія Fly Technology, професійний дистриб’ютор високотехнологічних гаджетів в Україні, повідомляє про виконання ремонту двохтисячного коптера у своєму сертифікованому сервісному центрі DJI.

Ювілейний врятований дрон

Сервісний центр Fly Technology (єдиний в Україні, який рекомендований компанією DJI) розпочав свою роботу у 2016 році. За цей час у цих стінах побувало багато пристроїв і зараз ми відзначаємо важливий результат - двохтисячний врятований дрон.

З цього приводу інженери Fly Technology підвели проміжні результати роботи: “За нашою статистикою, головними винуватцями поломок стають недостатньо підготовлені пілоти, які обирають невдалі місця для польотів (затісні або з великою кількістю перешкод) або не враховують поточних метеорологічних умов (потужний вітер або дощ). Також доволі часто квадрокоптери стають жертвами “глушилок”.

З двох тисяч ремонтів майже половина (800 випадків) це заміна корпусів. Найчастіше це доводилось робити моделі DJI Phantom. Близько 400 ремонтів пов’язані з заміною шлейфа камери (найбільше на цю хворобу страждає DJI Mavic). Ще десь сотня ремонтів була пов’язана з проблемами з пультами, зарядними пристроями та іншими аксесуарами. Взагалі, чим менший дрон, тим частіше ламаються дрібні елементи конструкції (шасі, лучі тощо). Були на ремонті й мультикоптери промислового класу, але їх загалом по країні не багато.”

Також нагадаємо, що компанія DJI керується принципом локальної гарантії. Тобто дрони, придбані у Польщі чи Китаї, можуть отримати безкоштовний гарантійний ремонт лише у країні придбання. Наразі статус офіційного сертифікованого сервісного центру в Україні має лише СЦ Fly Technology.

Тут можна отримати допомогу спеціалістів, що пройшли спеціальне навчання та підготовку. Ремонт виконують лише з використанням оригінальних запчастин від виробника.

Здай старий дрон - отримай новий зі знижкою

Як офіційний дистриб’ютор продукції компанії DJI, Fly Technology підтримує програму Trade-in для власників дронів минулих поколінь. Тепер не треба міркувати де зберігати свій старий квадрокоптер, або довго шукати на нього покупця. Можна просто здати дрон офіційному дистриб’ютору та отримати знижку на його залишкову вартість.

Процес дуже простий:
• звернутися до менеджера компанії за телефоном або написати на електронку;
• передати свій коптер на діагностику та оцінку до сервісного центру Fly Technology (перевірка може займати до 5 днів);
• отримати сертифікат на залишкову вартість старого квадрокоптера;
• обрати нову модель квадрокоптера DJI.

За програмою Trade-in, яка вже була відпрацьована у тестовому режимі, приймаються наступні моделі коптерів: Phantom 4, Phantom 4 Pro, Phantom 4 Pro+, Phantom 4 Advanced, Phantom 4 Advanced+, Mavic Pro, Mavic Air, Inspire 1
____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі