SES надаватиме хмарні послуги

SES надаватиме хмарні послуги
Нові технологічні рішення, які забезпечать епоху хмарних мереж інтелектуальною автоматизацією і механізмами управління, хмарними відеопослугами і прямим супутниковим зв'язком з Microsoft Azure

Компанія SES сьогодні оголосила про плани надати мовникам нові мультимедіа служби на основі хмарної платформи Microsoft Azure, і підключити корпоративні та урядові сайти в віддалених і сільських районах, а також в районах з недостатнім рівнем охоплення, до Azure.

Ці рішення є частиною стратегії SES по перетворенню супутникових і наземних мереж в епоху хмарних мереж, допомагаючи ведучому супутниковому оператору виконувати свої зобов'язання з обслуговування відкритого і програмно-визначающого середовища, в якому супутникові мережі і послуги, що надаються є безумовною складовою єдиної глобальної комунікаційної екосистеми. Інша частина цієї стратегії була реалізована в серпні 2019 року, коли SES оголосила, що стане першим оператором супутникового зв'язку, який запровадить Відкриту платформу автоматизації мереж (ONAP) з використанням технології віртуалізації мережевих фунцій (NFV) від Amdocs на Azure. Використовуючи ONAP, SES зможе організувати створення та доставку нових послуг, таких як SD-WAN, віртуалізоване ядро пакетної мережі Evolved Packet Core (vEPC), забезпечувати безпеку і багато іншого, в повністю автоматизованому операційному середовищі, заснованому на чітких стандартах.

SES планує надавати нові хмарні керовані послуги, прямий хмарний зв'язок і ряд ініціатив по впровадженню інтелектуальної автоматизації мереж і механізмів управління, а саме:

• Керована відео-служба Azure Broadcast-Grade - Будучи лідером в галузі поширення супутникових відео-матеріалів, SES створить в Azure програму з керованого відео мовного класу. Нова хмарна служба забезпечить масштабування, гнучкість і гарантію якості для всього ланцюжка доставки відео-контенту - від завантаження контенту до його відтворення і передачі - з метою допомогти мовникам йти в ногу зі споживчим попитом на високоякісний досвід перегляду контенту на різних пристроях.
• Супутниковий зв'язок Azure ExpressRoute - Будучи партнером Azure ExpressRoute, SES забезпечить всесвітнє охоплення і продуктивність, яку можна порівняти з оптоволоконною технологією завдяки своєму повністю укомплектованому флоту мультіорбітальних супутників, глобальної мережі шлюзів, а також інфраструктурі базової наземної мережі по всьому світу. SES є першим супутниковим партнером Azure ExpressRoute, в розпорядженні якого є геостаціонарні (GEO) супутники Землі, а також супутники, що функціонують на середній навколоземній орбіті (MEO).

Таким чином, SES зможе розширити охоплення клієнтів Azure і надати хмарні послуги корпоративним і державним сайтам.

«SES і Microsoft дотримуються концепції, спрямованої на те, щоб впроваджувати потенціал інтелектуальних хмарних, мультимедійних та мережевих рішень в діяльність компаній та інших суб'єктів в тих регіонах, які до сих пір відчувають проблеми з підключенням до мережевих ресурсів. Чим більше ми співпрацюємо, тим більше ми усвідомлюємо переваги від поєднання наших сильних сторін - глобального супутникового охоплення і продуктивності SES в зв'язці з Microsoft Azure і платформою ІІ (AI) Microsoft. Крім підключення до Azure для організації та автоматизації мережевих функцій та надання керованих хмарних послуг, ми працюємо з Microsoft над тим, щоб перетворити всі аспекти нашої діяльності з метою повної інтеграції клієнтів в епоху хмарних мереж. «Я натхнений гнучкістю і універсальністю наших керованих рішень, що з'явилися в результаті цього розширеного партнерства, а також тим, як вони, в свою чергу, відображаються на підвищенні ефективності бізнесу наших клієнтів», - сказав Стів Коллар, генеральний директор SES.

Для подальшого забезпечення безперебійного обслуговування клієнтів і партнерів SES також переводить свою платформу управління взаємовідносинами з клієнтами (CRM) в Microsoft Dynamics. Переведення операцій в сфері продажів і обслуговування в хмарні мережі сприяє підвищенню продуктивності і поглибленню співпраці між SES і її партнерами.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі