СЕТАМ почне реалізовувати майно, що перебуває на балансі Укргазбанку

СЕТАМ почне реалізовувати майно, що перебуває на балансі Укргазбанку
21 лютого, о 14:00 в приміщенні Американської торговельної палати буде підписано договір на реалізацію ДП «СЕТАМ» балансового майна Укргазбанку передбаченого для продажу та договір про співпрацю у рамках проекту з українським офісом міжнародної компанії JLL.

У заході візьмуть участь: генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов, голова правління АБ «Укргазбанк» Кирило Шевченко та керівник офісу компанії JLL в Україні Дмитро Гавриленко.
Нагадаємо, з листопада 2016 року між ПАТ АБ «Укргазбанк» та ДП «СЕТАМ» діє договір про надання послуг з організації продажу з аукціону нерухомого майна та майнових прав на нерухоме майно. Вже було реалізовано 2 об’єкти загальною вартістю 96 млн грн.

ПАТ АБ «Укргазбанк» в рамках нової хвилі продажу активів виставить на реалізацію шляхом проведення електронних аукціонів на майданчику ДП «СЕТАМ» близько 180 об’єктів нерухомого майна загальною вартістю понад 1,8 млрд грн. Для забезпечення відкритості та підвищення ефективності процесу як радника залучено компанію


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі