СЕТАМ почне реалізовувати заставне майно Укргазбанку

СЕТАМ почне реалізовувати заставне майно Укргазбанку
У вівторок , 21 лютого, о 14:00 в приміщені Американської торговельної палати ( вул. М. Амосова, 12. БЦ «Горизонт Парк», 15 поверх) ДП «СЕТАМ» підписує заявку на продаж заставного майна Укргазбанку та договір про співпрацю у рамках цього проекту з українським офісом міжнародної компанії JLL.
Підписувати договори про співпрацю будуть: генеральний директор ДП «СЕТАМ» Віктор Вишньов, голова правління АБ «Укргазбанк» Кирило Шевченко та керівник офісу компанії JLL вУкраїні.

Нагадаємо, з листопада 2016 року між ПАТ АБ «Укргазбанк» та ДП «СЕТАМ» діє договір про надання послуг з організації продажу з аукціону нерухомого майна та майнових прав на нерухоме майно. В рамках укладеного договору на електронному майданчику ДП «СЕТАМ» 30.12.2016 року пройшли перші аукціони з реалізації нерухомого майна, що перебувало у власності банку. З чотирьох виставлених на аукціон лотів торги відбулися за двома. Об'єктами вдалого торгу стали дві земельні ділянки у м. Києві загальною вартістю 96 млн грн.

ПАТ АБ «Укргазбанк» найближчим часом планує виставити на реалізацію шляхом проведення електронних аукціонів на майданчику ДП «СЕТАМ» близько 180 об’єктів нерухомого майна загальною вартістю понад 1,8 млрд грн.

ПАТ АБ «Укргазбанк» продовжує та розширює співпрацю з ДП «СЕТАМ». Система електронних торгів СЕТАМ давно показала свою ефективність та відкритість при реалізації арештованого майна, добровільного продажу активів юридичних та фізичних осіб, банківських установ. Загалом за період з 25 листопада 2015 року по 31 грудня 2016 року було реалізовано 14 тисяч лотів на суму 2,2 млрд гривень. На сьогодні в системі зареєстровано понад 30 тисяч учасників, які подали 292 тисячі заявок на участь в електронних торгах, та з кожним днем кількість потенційних покупців зростає.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі