Що чекати від Основ у 2020 році?

Що чекати від Основ у 2020 році?
Фотокнига, видання про щастя та міжнародна серія Awesome — розповідаємо, які книги чекати від нас у 2020 році.

У лютому перевидамо «Європа. Історія» англійського історика Нормана Дейвіса та «Творчу впевненість. Як розкрити свій потенціал» братів-бізнесменів Девіда й Тома Келлі. У березні — англомовне видання “The Art of the Ukrainian Sixties”, а ближче до грудня видамо естетську кулінарну книгу.

Крім цього:

Серія Awesome стає міжнародною! Цьогоріч плануємо видати “Awesome Azerbaijan”, “Awesome Armenia”, “Awesome Kazakhstan” та “Awesome Kyrgyzstan”. Ми впевнені, що awesome-факти можна знайти у всіх країнах — путівники Awesome стали культовими, ми продали понад 60 000 примірників, а тепер проєкт вийшов на новий рівень. Ура!

«Чотири священних секрети» — український переклад сучасних філософів Прітаджі та Крішнаджі. Автори знайомлять читачів з основами медитації, уроками мудрості та чотирма головними ключами до успіху. Чекайте у травні 2020 року.

“Orthodox Chic” — це книга-продовження серії “Balcony Chic”, в якій ми говоримо про специфічну і рідну красу України. “Orthodox Chic” — це альбом із фотографіями, в яких буде багато церкво-мафів та куполів. Над книгою працюють Олександр Курмаз, Олексій Биков та Олександр Бурлака. Чекайте у травні 2020 року.

«Як будувати на віки: архітектура поза часом» — класична книжка з теорії та практики архітектури та урбаністики. Незалежно від того, що ви будуєте — «Тарілку» на Либідській, пандус до супермаркету чи веранду на дачі — ця книжка дасть ключ до створення архітектури, здатної пережити свого автора. Видання виходить за сприяння Антона Борзова. Чекайте у жовтні 2020 року.
______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі