Що робити під час карантину з дітьми чи самим собою?

Що робити під час карантину з дітьми чи самим собою?
Поради від видавництва ОСНОВИ

Ніхто не планував цього, та все ж усі ми зараз сидимо вдома: працюємо, розважаємося, вчимося з дітьми чи нудьгуємо. Втім, нудьгувати не варто — зібрали для вас добірку цікавих матеріалів та занять.

Під час карантину можна написати роман, відновити заняття спортом чи почати малювати. Микола Толмачов проілюстрував англомовне видання “Kateryna” не під час карантину, але його історія може надихнути вас на власну творчість.

У ці складні часи важливо зберігати спокій, особливо перед дітьми. Тож, покалякайте з ними у “Калябетці” чи дізнавайтеся разом про мистецтво завдяки робочому зошиту “Мій музей”.

Карантин змусив чимало компаній переглянути свою роботу та увімкнути креативність для того, щоб втриматись. Змінюйте й своє життя завдяки дизайн-мисленню. Детальніше про це у нашій книжці “Творча впевненість”.

________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі