SIA пропонує пасажирам першого класу шампанське TAITTINGER COMTES DE CHAMPAGNE

SIA пропонує пасажирам першого класу шампанське TAITTINGER COMTES DE CHAMPAGNE
З 27 жовтня 2019 року абоненти першого класу «Сінгапурських авіаліній» (SIA) зможуть насолодитися вишуканим смаком шампанського Taittinger Comtes de Champagne.

Вироблене престижною сімейною фірмою виробників шампанського «Taittinger», Comtes de Champagne Blanc de Blancs виробляється тільки в роки найкращого врожаю виключно з винограду сорту Шардоне, вирощеного на п'яти виноградниках Гран Крю, з використанням вина з сусла першого віджиму («cuvée»), що надає йому абсолютну гарантію якості. Завдяки суворим критеріям виробництва і тривалому терміну дозрівання – від восьми до десяти років – це шампанське не виробляється у великих обсягах, що робить його рідкісним і прославленим вином.

Вибираючи шампанське, дегустаційна комісія SIA, до складу якої входять всесвітньо відомі винні експерти Майкл Хілл-Сміт, Джіні Чо Лі та Оз Кларк, провела сліпу дегустацію вин з багатьох найвідоміших винних регіонів світу, перш ніж зупинитися на Comtes de Champagne завдяки його винятковим якостям і смаку.

«Taittinger Comtes de Champagne є вишуканим, елегантним марочним шампанським з вражаючим мінеральним післясмаком. Мати це шампанське в асортименті є частиною зобов'язання «Сінгапурських авіаліній» тісно співпрацювати з кращими виноробнями ключових регіонів світу, такими як «Тайтінгер», з метою пропонувати більш широкий вибір вин без посередників», - сказала пані Джіні Чо Лі.

Заступник керуючого директора «Тайтінгер», пан Кловіс Тайтінгер, сказав: «Для нас є великою честю супроводжувати «Сінгапурські авіалінії» в їх прагненні до досконалості. Ми докладаємо всіх зусиль, щоб робити одні з найкращих вин у світі, і сподіваємося, що всі пасажири першого класу SIA отримають задоволення від польотів з нашими вишуканими та елегантними винами».

Щорічно на рейсах SIA подають понад 350 000 пляшок шампанського. До Dom Pérignon і Krug Grand Cuvée, що подаються пасажирам першого класу, які завжди вітаються клієнтами, приєднується Comtes de Champagne.

Спочатку, з 27 жовтня 2019 року по лютий 2020 року, Comtes de Champagne буде подаватися на рейсах в Окленд, Пекін, Делі, Дубай, Мельбурн, Мумбаї, Сеул, Шанхай, Сідней і Токіо (Ганеда), а потім і на інших напрямках.


Крім Comtes de Champagne, перший клас SIA очікують й інші нововведення. З середини листопада 2019 року покупці можуть розраховувати на спеціальні дорожні набори унісекс з новою серією рибок, які є візитною карткою відомого французького виробника кришталю категорії «люкс» «Lalique». З 2020 року клієнти першого класу також можуть розраховувати на нові види ікри, яка буде подаватися на ще більшої кількості рейсів.

«Ми раді представити шампанське Comtes de Champagne на рейсах SIA і разом з ним – ще одну престижну марку для більшої різноманітності і задоволення витончених смаків наших часто літаючих пасажирів», - сказала віце-президент SIA Inflight Services and Design, пані Бетті Вонг.

«Поряд з іншими нашими вдосконаленнями для першого класу, ці вдосконалення є нашим зобов'язанням надати нашим клієнтам преміум-класу можливість випробувати один з найкращих у світі авіаперельотів».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі