Скоро в Україні: смартфон HONOR 8Х у кольорі Phantom Blue

Скоро в Україні: смартфон HONOR 8Х у кольорі Phantom Blue
Бренд HONOR презентує в Україні модель HONOR 8Х у новому кольорі Phantom Blue (примарно-синій). У травні смартфон буде доступний у мережах магазинів «Алло», Comfy, Eldorado, MOYO, TTT та «Цитрус» за акційною ціною 6499 грн.

Модель HONOR 8X – флагманський смартфон бренду HONOR. Продажі моделі у лютому 2019 року перевищили 10 млн екземплярів у всьому світі. На ринку України HONOR 8X був вперше представлений у жовтні 2018 року у чорному та синьому, а наприкінці грудня – у червоному кольорі.

HONOR 8X Phantom Blue у корпусі примарно-синього відтінку підтримує тренд дизайну смартфонів із переливчастим кольоровим градієнтом. Основні характеристики моделі: процесор Kirin 710, накопичувач 64 ГБ, батарея 3750 мА*г, інтелектуальні функції фотозйомки, FullView дисплей із діагоналлю 6,5 дюймів, що займає 91% лицьової панелі. Пристрій підтримує NFC та забезпечує високу якість зйомки завдяки подвійній основній камері 20 МП та 2 МП й фронтальній камері 16 МП.

Модель HONOR 8X Phantom Blue з’явиться у продажу у мережах магазинів «Алло», Comfy, Eldorado, MOYO, TTT та «Цитрус» вже наступного тижня. У травні смартфон буде продаватися за акційною ціною 6499 грн.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі