SkyUp Airlines відкриває рейси з Харкова до Батумі, Бургаса і Тель-Авіва

SkyUp Airlines відкриває рейси з Харкова до Батумі, Бургаса і Тель-Авіва
Українська авіакомпанія SkyUp Airlines відкрила продажі авіаквитків на літній сезон 2020 року. На сайті skyup.aero, а також в офіційних касах аеропорту (0 800 303 803) вже можна придбати квитки до Батумі, Бургаса, Тель-Авіва та Тбілісі. Рейси до Тбілісі авіакомпанія раніше виконувала в зимовий період, а тепер буде цілорічно. Інші напрямки стали для неї новими.

Перельоти до Тель-Авіва відкриються 29 березня й будуть виконуватися щочетверга і щонеділі вартістю від 2 433 гривень. Перельоти до Батумі стартують 29 травня і будуть доступні щовівторка і щоп’ятниці вартістю від 1 905 гривень. Рейси до Бургаса відкриються 2 червня та будуть доступні щовівторка за ціною від 1 594 гривень. Перельоти до Тбілісі в літній сезон виконуватимуться щопонеділка та щочетверга й коштуватимуть від 1 833 гривень. Усі ціни вказані за квиток в один бік без багажу.

Раніше авіакомпанія також відкрила продажі квитків на літній сезон до Ларнаки, Барселони, Парижа (Бове), Праги й Ріміні.

SkyUp Airlines — українська авіакомпанія, яка заснована 2016 року і виконує польоти з травня 2018 року. З Харкова перевізник літає вже до 13 європейських і східних міст, постійно розширюючи свою географію. Також у харківському аеропорті базується один із лайнерів компанії — Boeing 737.

Довідкова інформація
Міжнародний аеропорт «Харків» — один з ключових інфраструктурних об'єктів Харкова. Інвестиції в його реконструкцію було надано групою компаній DCH Олександра Ярославського в рамках підготовки ключових інфраструктурних об'єктів «першої столиці» до проведення Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році (Євро-2012). Інвестиції бізнесмена в проект, включаючи будівництво нового аеровокзального комплексу та реконструкцію старого, склали понад 107 млн доларів. Держава інвестувала порівнянну суму в реконструкцію належного йому аеродрому. Серед авіакомпаній, що здійснюють регулярні міжнародні авіарейси з Харкова, лідери міжнародних пасажирських авіаперевезень — Wizz Air, Turkish Airlines, Pegasus Airlines, LOT Polish Airlines, SkyUp Airlines, МАУ і багато інших.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі