Смарт-Гроші: як абоненти Київстар платять з мобільного рахунку за товари та послуги

Смарт-Гроші: як абоненти Київстар платять з мобільного рахунку за товари та послуги
За останній рік* користування послугами оплати з мобільного рахунку Смарт-Гроші від Київстар зросло в п`ять разів, а кількість користувачів збільшилась у 3 рази.

«Оплата з мобільного рахунку за послуги та товари стає дедалі популярнішою, і це наочно показує наша статистика, - коментує Сергій Коптік, керівник департаменту мобільних фінансових сервісів Київстар. - Чи то оплата проїзду в транспорті, штрафу за порушення ПДР або оплата за газ, такі швидкі платежі з мобільного рахунку – зручна альтернатива банківській картці. А для тих, у кого її нема, можливість стати частиною cashless економіки країни, що особливо актуально для старшого покоління у часи вимушеної самоізоляції».

Які послуги популярні серед абонентів Київстар
За період карантину** кількість транзакцій з мобільного рахунку для оплати за товари та послуги зросла майже в 1,5 рази. Серед найпопулярнішіх сервісів – оплата за телебачення, погашення мікро кредитів, оплата за розміщення оголошень, покупки онлайн ігор та переказ грошей на рахунки інших мобільних операторів.

Оплата проїзду з мобільного рахунку
У період до карантину також популярністю користувалась оплата проїзду в громадському транспорті з мобільного рахунку. За рік* обсяг платежів за проїзд з мобільного рахунку зріс у 40 разів. Поповнити свої електронні проїзні з балансу Київстар можна в Києві, Тернополі, Житомирі, Вінниці, Луцьку та Чернігові.

Смарт Гроші – це мобільний гаманець, який дозволяє здійснювати платежі та грошові перекази. Перелік послуг для оплати за допомогою мобільного рахунку нараховує більше ніж 3 000 послуг. Серед них - оплата комунальних платежів, інтернету і телебачення, оплата проїзду в громадському транспорті, переказ грошей з одного мобільного рахунку на інший і на банківську карту, послуги страхування, покупка квитків в театр, на концерти і в кіно, а також оплата штрафів за порушення ПДР. Оплату можна здійснювати за допомогою мобільного застосунку «Смарт-Гроші», на сайті money.kyivstar.ua та на сайті фінансового партнера, або через USSD-команди на кнопковому мобільному телефоні.

Київстар регулярно оновлює список сервісів і проводить акції зі скасуванням комісії на різні види послуг. Актуальні пропозиції і акції можна знайти на сайті в розділі Акції.

*період аналізу даних: березень 2019 – березень 2020 року
**мається на увазі період карантину: лютий 2020 у порівнянні з березнем 2020

_________________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі