«Спортзал мрії»: В школі №2 Приморська закінчився капітальний ремонт спортивного залу за кошти ДТЕК ВДЕ

«Спортзал мрії»: В школі №2 Приморська закінчився капітальний ремонт спортивного залу за кошти ДТЕК ВДЕ
У середній школі №2 м Приморськ відкрився капітально відремонтований спортивний зал. ДТЕК ВДЕ профінансував даний соціальний проект, направивши в ремонт 1,3 млн грн. Тепер зал став світлішим, теплішим, затишнішим і чистіше - а це запорука комфортних занять фізкультурою для учнів.

Підтримка ДТЕК соціальних ініціатив і проектів громад допомагає вирішувати проблеми в регіонах присутності компанії. Ремонт залу - результат програми соціального партнерства Приморської ВЕС з Приморською об'єднаною територіальною громадою та Борисівською сільською радою. В рамках цієї програми ОТГ визначила проект «Спортивний зал моєї мрії» для Приморської школи №2 одним з пріоритетних.

«Ми хочемо, щоб молодь займалася спортом і сприяємо тому, щоб для цього були створені всі умови. Згадуючи, як виглядав зал до ремонту, і як він виглядає зараз, я розумію наскільки це хороший проект для школярів. Нехай займаються із задоволенням», - підкреслив директор Приморської ВЕС Микола Трефілов.

Капітальний ремонт тривав 3 місяці. Підрядники виконали багато роботи, яка дала старому спортивному залу новий вигляд. Перш за все, будівельники очистили стіни від грибка, висушили їх і завдали спеціальний протигрибковий розчин. Його виникненню також буде перешкоджати нова система опалення - старі окремі батареї замінили великою системою опалення, яка розташована по всьому залу. Також в залі відремонтовано частину підлоги, проведені повноцінні малярні роботи в приміщенні і пофарбовано всю підлогу. А ще замінили систему освітлення - тепер тут буде світло і тепло в будь-яку погоду.

До того ж за кошти компанії відремонтовані 4 туалети та 8 душових кабінок (замінена плитка, сантехніка, закуплені нові бойлери), а також роздягальня.

Відкриття оновленого залу - довгоочікуваний момент для всіх учнів школи. Завдяки внеску ДТЕК ВДЕ заняття спортом для школярів будуть проходити в комфортних умовах.

«Висловлюю щиру подяку представникам Приморської ВЕС і компанії ДТЕК ВДЕ за можливість дітям займатися спортом в хороших умовах. Я вперше за багато років бачу турботу про дітей не на словах, а на ділі. Відремонтований зал - наша гордість. Думаю, що тепер він один з кращих в області », - розповів директор школи Сергій Донченко.
________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі