StarTeams від Київстар – це робочий простір, який завжди з вами

StarTeams від Київстар – це робочий простір, який завжди з вами

Київстар першим на ринку України представляє технічне рішення, завдяки якому приватні підприємці, представники малого, середнього і великого бізнесу можуть значно поліпшити роботу в командах та перевести багато робочих процесів в цифровий формат.

У новому рішенні StarTeams Київстар об'єднав фіксований (міський) зв'язок, цифровий робочий простір Microsoft Teams і Віртуальну мобільну АТС.

Це означає, що будь-яка компанія, яка працює з великою кількістю вхідних і вихідних дзвінків, а також веде сервісне обслуговування своїх клієнтів зможе:

  • організувати єдиний корпоративний хмарний робочий простір на базі чату в Office 365 з доступом з будь-якої точки світу;
  • здійснювати і приймати дзвінки безпосередньо в додатках Microsoft Teams, використовуючи прямий міський номер компанії;
  • керувати розподілом дзвінків, зберігати історію дзвінків і розмов;
  • об'єднати мобільну і фіксовану телефонію за допомогою віртуальної АТС в єдину платформу.

 «Київстар піклується про своїх бізнес-клієнтів і пропонує нові цифрові сервіси, які допомагають оптимізувати внутрішні бізнес-процеси компаній, роблять їх простими і гнучкими, - коментує Костянтин Вечір, директор з розвитку бізнесу на корпоративному ринку Київстар. Зі StarTeams немає необхідності купувати дороге обладнання, а значить будь-яка компанія може економити на операційних витратах і спрощувати багато робочих процесів».

Як підключити сервіс StarTeams?

Сервіс може підключити представник будь-якого типу бізнесу. Підключення не вимагає покупки дорогого обладнання та його обслуговування, а відбувається на поточному обладнанні підприємства. За допомогою технічної підтримки фахівців Київстар компанія протягом кількох годин підключає пакетне рішення StarTeams - сучасний робочий простір, який завжди під рукою. У пакетне рішення входять три елементи: виділені лінії SIP телефонії, ліцензії на Microsoft Teams і Віртуальна мобільна АТС.

Гарантія безпеки

В основі StarTeams лежать передові засоби захисту Microsoft, звичні користувачам Office 365, дані в якому шифруються як при передачі, так і при зберіганні. Крім того, обмін інформацією в Віртуальній мобільній АТС відбувається на захищених серверах мобільного оператора Київстар з виконанням вимог Закону України «Про Захисту персональних даних».

Щоб підключити пакетне рішення StarTeams і дізнатися подробиці, замовте консультацію на сайті Київстар в розділі Продукти та Послуги або за номером 473.

___________________________




Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі