Світло – дітям: ДТЕК оновив освітлення в енергодарському дитсадку

Світло – дітям: ДТЕК оновив освітлення в енергодарському дитсадку
275 енергозберігаючих світлодіодних світильники встановили в дитсадку №16 Енергодару завдяки гранту від ДТЕК. Колектив закладу вже вдруге переміг у щорічному конкурсі «Громада своїми руками». Енергетична компанія вклала в проєкт 80 тис. грн і тепер у дитячому закладі якісне і безпечне освітлення, яке допомагає економити на комірному.

Витрачати на 75% менше грошей на електроенергію планують у дитячому саду №16. Нова система освітлення – ощадить енергію і гроші. 80 тисяч гривень на неї виділив ДТЕК – проєкт переміг у «Громаді своїми руками».

«Дитячі заклади мають бути, насамперед, безпечними для вихованців. І правильне освітлення – частина таких умов. Завдяки підтримці ДТЕК в нашому садочку навіть в похмурі осінні дні тепер світло і затишно. А на заощаджені за сплату електроенергії кошти ми утеплимо наш заклад», – коментує Світлана Кретініна, завідувачка ДНЗ №16.

270 вихованців та 85 співробітників тепер навчаються і працюють у затишних і безпечно освітлених приміщеннях. А ще – на заощаджене вже придбали 36 бактерицидних опромінювачів та 10 акумуляторних світильників.

LED-освітлення – безпечне і для очей, і для навколишнього середовища. Високий рівень кольоропередачі позитивно впливає на емоційний стан, – він максимально близький до природного. Світильники не мерехтять, тож очі не втомлюються.

«Ми підтримали проєкт освітян, бо й самі втілюємо в життя ідеї по збереженню ресурсів, – піклуємося про навколишнє середовище. Наприклад, замінюємо на енергоефективні лампи на виробництві. Збираємо та здаємо на утилізацію батарейки. Спонукаємо енергетиків встановлювати енергоефективну побутову техніку вдома – допомагаємо заощадити на електроенергії і нашим людям», – говорить директор ДТЕК Запорізької ТЕС Сергій Шовгеля.
__________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі