«Світоч» вдруге стає спонсором міжнародного конкурсу скрипалів

«Світоч» вдруге стає спонсором міжнародного конкурсу скрипалів
З 21 по 30 жовтня у Львові відбудеться Другий міжнародний конкурс скрипалів, генеральним партнером якого виступить український бренд «Світоч». Вперше конкурс проводився восени 2013 року у стінах львівської філармонії та консерваторії. Засновником конкурсу є українська громадська організація «Мистецьке об'єднання «Світ класичної музики».

Завдяки спільній роботі організаторів міжнародний проект був створений менше ніж за півроку. Взяти участь у конкурсі такого високого рівня – прагнення кожного музиканта, особливо на початку його творчої кар’єри. В Україні багато обдарованої молоді, але у більшості бракує фінансової можливості відвідувати закордонні конкурси. Тому подія у Львові вже вдруге стає однією з найпрестижніших для підтримки молодих талантів з України, а також популяризації української класичної музики.

Конкурс традиційно складається з трьох турів. Взяти участь у конкурсі може кожен виконавець віком від п’ятнадцяти до двадцяти дев’яти років. До участі у конкурсі зареєструвалися виконавці з України, Польщі, Казахстану, Японії, Південної Кореї, Китаю, Франції, Ірландії, Іспанії та США. Вивчивши всі заявки, члени журі – найкращі скрипалі та педагоги світу та України – запросили до Львова найсильніших учасників.

Програма конкурсу складна, але має достойну нагороду. Призовий фонд конкурсу за перше місце складає 20 тисяч євро, за друге – 10 тисяч євро, і за третє – 8 тисяч євро. Також будуть три спеціальні нагороди сумою в 1 тисячу євро.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі