Technics анонсує випуск внутрішньоканальних навушників EAH-TZ700

Technics анонсує випуск внутрішньоканальних навушників EAH-TZ700
Вражаюча деталізація звуку та виразність об’ємного звучання

Любителі музики завжди бажають отримати найкращу якість звучання, що мотивує зростання ринку навушників та оновлення його асортименту. Technics також не стоїть осторонь і анонсує випуск внутрішньоканальних навушників EAH-TZ700, народжених у процесі нескінченного пошуку ідеального звучання.

Основу високої якості звучання EAH-TZ700 закладає новий 10 мм драйвер. Його унікальні характеристики є результатом поєднання декількох нових розробок, що стали результатом багаторічних досліджень інженерів компанії. Серед них діафрагма незвичної для навушників конструкції, технологія магнітної рідини, використана у котушці, та корпус спеціальної конструкції, що посилює звук та вирівнює частотний діапазон.

Чисте звучання завдяки контролю за рухом діафрагми

Новий 10 мм драйвер, використаний у EAH-TZ700, створено спеціально для внутрішньоканальних навушників. Однією з його головних особливостей є унікальна діафрагма товщиною 5 мікрон. На відміну від інших рішень, що представлені на ринку, вона двокомпонентна. Нижня частина діафрагми виготовлена зі спеціального жорсткого алюмінію. Вона гасить небажані вібрації та покращує відтворення високочастотного діапазону.
Верхня частина виготовлена з еластичного матеріалу, має форму притаманну аналогічним рішенням з динаміків акустичних систем, та “вільне” кріплення (край діафрагми не з’єднується з корпусом драйвера). Ця частина опускає резонансну частоту драйверу та поліпшує звучання басів.

Крім того, у котушці цього драйвера використана магнітна рідина, яка забезпечує високу точність коливань “вільної” частини діафрагми завдяки високому демпферному ефекту. У результаті навушники здатні спокійно відпрацювати і енергійний бас, і нестримні високі частоти (аж до 100 КГц) які додають звучанню вражаючого об’єму.

Налаштовані для об’ємного та збалансованого звучання

Циліндричний корпус EAH-TZ700 має коаксиальну конструкцію, що розкриває повний потенціал нового драйверу. Внутрішні перегородки корпуса формують повітряну камеру (Air Control Chamber), яка формує внутрішні потоки повітря та оптимізує баланс в усьому частотному діапазоні. В результаті отримано покращену роздільну здатність звуку та вражаюче об’ємне звучання.

Матеріали та дизайн, ретельно підібрані для отримання високоякісного звуку та міцності

Конструктивно корпус навушників створено з комбінації двох металів. Секція, через яку виходить звук виготовлена з легкого і міцного титану - головного металу космічної галузі. Він міцно утримує драйвер та гасить небажані вібрації. Основна частина корпусу виготовлена з литого магнію, який відомий своєю здатністю гасити вібрації. Форма навушників розроблена з урахуванням анатомічних особливостей вуха і забезпечує оптимальну посадку та винятковий комфорт при довготривалому прослуховуванні музики.

Спеціальні кабелі та вушні вкладки для ідеального звучання

EAH-TZ700 комплектується двома варіантами кабелів: збалансованим та незбалансованим. Збалансований варіант 2,5 мм аудіоджеком, тож він ідеально підходить до використання з портативними високоякісними музикальними програвачами. Для максимальної довговічності конектор має вигнуту форму а його контакти вкриті позолотою. Вушні вкладки також відіграють важливу роль у формуванні звучання навушників. Тож крім традиційних нормальних та круглих вкладишів у комплект додано овальні, що забезпечують підвищену звукоізоляцію. Кожен з різновидів вкладишів іде у чотирьох різних розмірах.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі