Топ-менеджер ДП МА «Бориспіль» здобув перемогу в рейтингу «ТОП-10 кращих фінансових директорів України»

Топ-менеджер ДП МА «Бориспіль» здобув перемогу в рейтингу «ТОП-10 кращих фінансових директорів України»
Експертне журі рейтингу кращих фінансистів за версією журналу Strategic Business Review оцінило результати роботи заступника генерального директора з економіки та фінансів ДП МА «Бориспіль» Кирила Звонарьова, та визнало його лідируючу позицію.

До складу експертного журі входили провідні фінансисти України, аудитори, банкіри. Вони відзначили перетворення стагнуючого та раніше збиткового аеропорту «Бориспіль» у зростаюче та високоприбуткове підприємство протягом останніх двох років.

Переможець «ТОП-10 кращих фінансових директорів України» Кирил Звонарьов відзначив, що рейтинг продемонстрував визначні досягнення Міжнародного аеропорту «Бориспіль» та окреслив великий потенціал, який йому належить розкрити. «На мою думку, управлінець і підприємство є одним цілим, тому я перш за все радий експертному визнанню успіхів ДП МА «Бориспіль». Професійна фінансова спільнота України зробила важливий крок, проаналізувавши нашу роботу та підтвердивши ефективність нашого вектору розвитку. Це робить більш чіткими майбутні перспективи держпідприємства», - підкреслив Кирил Звонарьов.

Під час аналізу діяльності фінансових директорів України окрім фінансових результатів експертне журі аналізувало управління стратегічними проектами в структурі фінансової вертикалі підприємств. За словами члена експертного журі рейтингу, президента CFO Club Ukraine, професора бізнесу Київської школи економіки (KSE) Михайла Колісника, цього року більшість вітчизняних фінансистів була зосереджена на внутрішніх процесах фінансового функціоналу. Серед найбільш популярних заходів, здійснених учасниками рейтингу, відзначилися: загальна оптимізація витрат компанії, робота з реструктуризації боргу, вдосконалення роботи з дебіторською заборгованістю, побудова системи управлінського обліку, оптимізація процедур/систем закупівель та ін.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі