У 2019 році в фірмових магазинах Київстар було продано більше 265 тис. смартфонів - реліз

У 2019 році в фірмових магазинах Київстар було продано більше 265 тис. смартфонів - реліз
Найбільш затребуваними моделями стали Samsung Galaxy 6A, Xiaomi Redmi 6A та Xiaomi Redmi 7.

У 2019 році продажі смартфонів в мережі Київстар зросли на 9%. При цьому, лідерами продажів були бюджетні смартфони. Понад 40% всіх покупок мобільних девайсів були в ціновому діапазоні 3-4 тис. грн. А найбільш популярним гаджетом став Xiaomi Redmi 6A. Всі смартфони, які обирали українці підтримують стандарт мобільного інтернету 4G.

Попит на моделі телефонів вартістю від 10 000 грн. зменшився на 5% в порівнянні з 2018 роком. Серед телефонів в високому ціновому сегменті найбільш популярними в 2019 році були моделі Apple iPhone 7 (32GB) и Apple iPhone XR (64GB).

Пік продажів прийшовся в цьому році не тільки на, так званий, період back-to-school та новорічні свята, а й на червень та липень. В цей період проводилась промо-акція, коли при купівлі Samsung A10 на мобільний рахунок абонента повертався cashback 10-15% від його вартості.

Окрім покупок нових смартфонів, відвідувачі магазинів Київстар активно користувались можливістю обміняти застарілий телефон на більш сучасну модель в рамках послуги trade-in. Нагадаємо, що за цією програмою, клієнти можуть обміняти свій смартфон і з невеликою доплатою отримати новий. В середньому, по програмі trade-in доплата становили 2-3 тис.грн. Частіше за все на обмін віддавали телефони Samsung Galaxy, а також Huawei Y3/Y5, а міняли, як правило, на Samsung А-серії. Найбільш активним періодом для trade-in став грудень 2019, коли було здійснено понад 40% всіх обмінів. Найбільшим попитом ця послуга користувалась у жителів Києва, Одеси та Хмельницького.
«Ми прагнемо до того, щоб в кожному з 487 фірмових магазинів Київстар клієнт міг отримати не тільки якісний сервіс, а й придбати смартфон на вигідних умовах. В цьому році ми підготували ще більше цікавих та вигідних умов для наших абонентів.» - прокоментувала керівниця дирекції роздрібних продажів Київстар, Ольга Смисльонова.
____________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі