У центрі Києва пройшов футбольний турнір - adidas Tango League

У центрі Києва пройшов футбольний турнір - adidas Tango League
8-9 вересня на території Київського суднобудівно-судноремонтного заводу відбувся турнір з вуличного футболу 5х5 - adidas Tango League.

В одному з найбільш урбанізованих місць Києва протягом двох днів панувала атмосфера вуличного футболу на турнірі adidas Tango League.

За перемогу боролися 32 команди-учасниці. Турнір стартував з виступу команди UkrFreestyle, учасники якої показали неймовірну техніку і надихнули команди на гру.

Протягом першого дня визначилися 16 кращих команд, які пройшли в наступний етап турніру. Другий день турніру був сповнений яскравих моментів і неймовірних емоцій. Команди демонстрували швидкий технічний футбол, інтрига матчів не згасала до звучання фінального свистка.

Переможцем турніру adidas Tango League стала команда «Joga Bonito», яка в фіналі виявилася сильнішою за своїх суперників і в серії пенальті здобула перемогу з рахунком 2:1.

На нагородженні був присутній відомий футболіст Тайсон, який першим привітав гравців та вручив заповітний Кубок тріумфаторам турніру.

Паралельно з турніром adidas Tango League проходили турніри PannaPro 1x1, в яких кожен міг проявити свою майстерність і вміння обіграти суперника на обмеженому просторі. Переможці турніру PannaPro 1x1 отримали футбольне взуття від adidas з колекції Team Mode pack (X, NEMEZIZ, PREDATOR, COPA).

Турнір протягом двох днів супроводжував запальний dj-set, який заряджав енергією учасників і підкреслював футбольну атмосферу.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі