У Чернігові відкривається оновлений магазин MOYO

У Чернігові відкривається оновлений магазин MOYO
Купувати техніку та електроніку в Чернігові стане простіше і приємніше. У ТРК «МЕГА Центр» після масштабного оновлення відкривається магазин MOYO.

Тепер в чернігівському MOYO крім персональної електроніки представлена побутова техніка, а також товари для особистого користування. Крім того, в магазині знаходиться стійка pick-up, на якій можна отримати замовлення, оформлені через сайт moyo.ua.

Офіційне відкриття відбудеться 14 лютого, проте вже сьогодні магазин працює в тестовому режимі. Покупців чекають спеціальні ціни на смартфони, аксесуари, портативну акустику та інші товари. Крім того, до кінця тижня в рамках програми лояльності всім покупцям будуть нараховуватися підвищені бонуси.

MOYO в Чернігові став першим регіональним магазином, відкритим в новому форматі, який в компанії характеризують чотирма словами: «швидкість, комфорт, зручність та довіра». Тепер торгова точка зонуванням нагадує квартиру, роблячи її більш затишною. Вперше цей дизайн був реалізований у вересні минулого року в столиці, де вже працюють чотири магазини в новому форматі.

«Ми провели титанічну роботу в пошуку кращих світових напрацювань у рітейлі, створивши особливий формат, і впевнені, покупці гідно його оцінять. Кожен куточок нового магазину зонований, і знайомить з найсучаснішою технікою. Всі пристрої доступні для тестування, а наші консультанти допоможуть з налаштуванням і навчать користуванню», — розповів CEO MOYO Андрій Барашенко.

Магазин MOYO знаходиться за адресою пр-т Миру, 49, ТРК «МЕГА Центр», 1-й поверх.
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі