У Домі марочних коньяків «Таврія» повідомили про зростання виробництва на 47%

У Домі марочних коньяків «Таврія» повідомили про зростання виробництва на 47%
За 4 місяці поточного року, Дім марочних коньяків (ДМК) "Таврія" виготовив 150 тис. дал коньяку та бренді, що на 48 тис. дал більше, ніж за аналогічний період в 2019 році. Зростання виробництва склало 47%.

Про це повідомляють "Украинские новости" з посиланням на прес-службу ДМК "Таврія"

"В умовах кризи, спровокованої пандемією, ми робимо все можливе для збереження постійних обсягів виробництва і популяризації бренду "Таврія" у всьому світі", - сказав генеральний директор ДМК "Таврія" Андрій Сердюк.

За результатами 2019 року, частка Дому марочних коньяків "Таврія" в загальному експорті коньяків та бренді склала 27%. Увагу іноземних споживачів приваблюють класичні технології виробництва і висока якість продукції.

У червні компанія зробила першу поставку продукції до Чехії. Чеському споживачеві представлені коньяки віком від 3 до 30 років, вироблені за класичною технологією з власних спиртів, витриманих в 6 500 дубових бутах і бочках, в т.ч. - крафтові продукти компанії.

Крім країн Європейського Союзу, таврійські коньяки сьогодні представлені на торгових полицях Ізраїлю, Китаю, Білорусі, Канади, Нігерії. Також компанія веде переговори про постачання продукції до Казахстану


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі