У Харкові відбудеться Фестиваль креативних індустрій

У Харкові відбудеться Фестиваль креативних індустрій
У Харкові нарешті відбудеться перший в Україні Фестиваль креативних індустрій, який був запланований на квітень 2020 року.

Сьогодні зростає актуальність підтримки розвитку креативних індустрій, про що свідчить лист Президента України.

У квітні Управлінням інноваційного розвитку та іміджевих проектів Харківської міської ради було проведено конкурс креативних проектів, який немає аналогів в Україні. Ми в черговий раз переконалися в тому, що Харків – місто творчих людей, які здатні втілювати в життя найсміливіші та найперспективніші ідеї.

«17-18 липня наше Управління планує проведення фестивалю креативних індустрій Create Kharkiv, який має на меті розкриття неймовірно масштабного та багатовимірного креативного потенціалу Харкова та підтримку талановитої молоді, яка працює над творчим розвитком міста. Учасники заходу візьмуть участь у підписанні меморандуму про створення кластеру креативних індустрій, над концепцією якого ми працюємо зараз разом з Харківським національним університетом ім. В.Н. Каразіна. Сподіваюся, Меморандум сприятиме створенню стійкого креативного ком’юніті в Харкові, розвитку творчості та подальшій співпраці. Ми відкриті до діалогу та запрошуємо всіх бажаючих долучитися до розвитку креативних індустрій у нашому місті.» – зазначила начальник Управління, Вікторія Грецька-Миргородська.

Наш слоган: Create Yourself! Create Your City!


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі