У ХПІ стартують Дні науки для абітурієнтів. План заходів

У ХПІ стартують Дні науки для абітурієнтів. План заходів
23 січня в НТУ «ХПІ» починає свою роботу новий профорієнтаційний проект — Дні науки. Протягом двох місяців старшокласників будуть знайомити з науковою діяльністю університету.
У ході таких відвідувань школярі побачать новітні досягнення та винаходи вчених вишу, побувають у навчальних лабораторіях, у виробничих цехах ХПІ.
«Кількість тих об'єктів, які ми можемо показати — досить велика, розповідає ректор ХПІ, професор Євген Сокол. — Так, факультет транспортного машинобудування покаже двигун, а кафедра автомобіле- і тракторобудування продемонструє трактор з інноваційною двухпоточною безступінчастою трансмісією, розробленої науковцями вузу. У свою чергу, представники комп'ютерних факультетів розкажуть про дуальну освіту, а хіміки покажуть цікаві досліди. Наприклад, абітурієнти зможуть дізнатися, як виробляється майонез і вариться мило. Тобто, ХПІ пропонує багато варіантів вибору, які відрізняють окремі напрямки від загальних концептів. Адже школярі повинні свідомо підійти до ЗНО».
З докладною програмою заходів Днів науки в НТУ «ХПІ» можна ознайомитися на сайтах факультетів та кафедр вишу.
Графік проведення профорієнтаційного заходу «Дні науки» в Національному технічному університеті «Харківський політехнічний інститут» у 2017 р.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі