У Києві презентували мобільний додаток для онлайн-оплати паркування банківською карткою

У Києві презентували мобільний додаток для онлайн-оплати паркування банківською карткою
Відтепер водії можуть швидше знайти найближчий майданчик для паркування КП «Київтранспарксервіс» та оплатити паркування онлайн банківською карткою, навіть не тримаючи її в руках

Київ, 9 грудня 2016 р. — Компанія Mastercard у партнерстві з LeoGaming запустили Kyiv Parking App – мобільний додаток з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass, який дозволяє оплатити паркування на муніципальних парковках КП «Київтранспарксервіс» з мобільного в декілька кліків.

Завантажити додаток можна в Google Play та App Store або за допомогою QR-коду безпосередньо на паркоматі. Для реєстрації у Kyiv Parking App потрібно ввести номер мобільного, після цього користувачу надійде смс-повідомлення з кодом підтвердження реєстрації.

«Розробка Kyiv Parking App стала для LeoGaming важливою частиною соціальної відповідальності компанії. Наша мета – зробити свій вагомий внесок у глобальному мету створення нового рівня міських сервісів столиці, якість і методика яких бере найкраще зі світової практики. Маю надію, що наш досвід прийому платежів зробить життя киян та гостей міста простіше», — зазначає Альона Дегрік, генеральний директор компанії LeoGaming.

Зареєструвавшись у додатку, користувач може вибрати на мапі один з найближчих майданчиків для паркування, ввести адресу самостійно – або ж відсканувати на паркоматі QR-код, що вже містить інформацію про адресу паркувального майданчика. А завдяки інтеграції з Masterpass – оплатити паркування можна онлайн, навіть не тримаючи платіжну картку в руках. Для цього необхідно лише один раз ввести дані банківських карток будь-яких платіжних систем у Masterpass. Отже, щоб сплатити за паркування у додатку, достатньо ввести номер авто, тривалість паркування і натиснути кнопку оплати з Masterpass.

«Компанія Mastercard продовжує розвивати концепцію smart city в Україні, впроваджуючи найбільш сучасні технології розрахунків у транспортну інфраструктуру міст. Ми переконані, що створення додатку для паркування з інтегрованою платформою цифрових гаманців Masterpass зробить процес паркування максимально комфортним та технологічним, позбавляючи водіїв необхідності використовувати готівку», — коментує Віра Платонова, генеральний директор Masterсard в Україні, Молдові, Грузії та країнах Центральної Азії.

Після оплати паркувальники отримуватимуть смс-повідомлення з номером авто та інформацією про тривалість паркування, а водії зможуть переглядати історію оплат.

Наразі Kyiv Parking App дозволяє оплатити паркування на 219 муніципальних парковках. До кінця грудня паркомати на 87 паркувальних майданчиках КП «Київтранспарксервіс» будуть повністю оснащені унікальними QR-кодами, що допоможуть користувачу швидко знаходити поточну парковку у базі додатку. Надалі QR-коди з’являться і на інформаційних табло на решті муніципальних майданчиків.

«Мета нашої команди – повний перехід на безготівкові розрахунки за послуги паркування. Це 100% гарантія того, що всі кошти підуть до міського бюджету, а не в гаманець шахраїв. Щоденно ми працюємо над тим, щоб процес сплати за паркування був ще зручнішим, мобільнішим, а головне – чесним та прозорим», — коментує Артем Шамрай, директор КП «Київтранспарксервіс».


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі