У КИЄВІ ВІДКРИЛИСЯ ДВІ АЗС SHELL У НОВОМУ ФОРМАТІ – ТІЛЬКИ ДЛЯ ДІТЕЙ

У КИЄВІ ВІДКРИЛИСЯ ДВІ АЗС SHELL У НОВОМУ ФОРМАТІ – ТІЛЬКИ ДЛЯ ДІТЕЙ
З початку нового навчального року 2016 на 2 дитячих АЗС Shell малеча зможе спробувати себе у складній і відповідальній професії автозаправника та в ігровому форматі отримати цінні знання з безпеки.

Дитячі автозаправні станції Shell почали працювати у межах проекту «KIDSHELL», в якому компанія «Шелл» в Україні має на меті познайомити дітей з професією оператора і навчити їх основним правилам поводження на АЗС та уважному ставленню до безпеки. Міні-станції Shell з’явилися у місті професій «Кідландія», що у РЦ «Блокбастер», та у місті професій KidsWill у РЦ «АРТ Молл» (м.Київ), де діти опиняться у майже справжніх дорожніх умовах і зможуть обирати, чи бути автомобілістами і, відповідно, мати змогу заїхати на заправку, чи працювати оператором на станції Shell.

«Професія автозаправника має свої особливості, а працівники АЗС Shell – дуже відповідальні люди, які щодня не лише заправляють автомобілі, але й турбуються про комфорт клієнтів і безпеку на станції. Інколи їм доводиться бути справжніми героями і рятувати людські життя, застосовуючи свої безцінні знання у сфері безпеки. Ми вважаємо, що вчитися бути уважними, відповідальними і знати, як у разі потреби захистити себе і своїх близьких, потрібно змалечку. Тому ми й відкрили дитячі АЗС Shell, де діти будуть заправлятися як позитивними емоціями, так і цінними знаннями», – говорить Світлана Лебедєва, директор з маркетингу Shell Retail Ukraine.

Робота на дитячій АЗС Shell побудована у форматі гри для дітей віком від 4 до 15 років. Перш ніж потрапити на трек, усі діти проходять обов’язковий інструктаж щодо правил безпеки і поводження на АЗС. Тема безпеки є однією з ключових у діяльності компанії: у щоденній діяльності Shell реалізує стратегію «Ціль нуль», яка покликана досягти показника в нуль нещасних випадків, а на локації для дітей компанія навчає дотриманню правил безпеки з найменшого віку.

Організатори майданчика доклали зусиль, щоб максимально наблизити гру до реальності і залучити дітей. Діти, які обрали професію автозаправника на треку, за старанну працю заробляють гроші у місцевій валюті, які потім можуть витратити на сувеніри, розваги, або покласти на власний рахунок у банку дитячого міста.

Урочисте відкриття дитячих АЗС Shell відбудеться:
9 вересня о 17:00 у дитячому місті професій Kids Will (вул. Заболотного, 37) та 17 вересня о 15:00 у дитячому місті професій «Кідландія» (пр-т Степана Бандери, 34 В). В честь запуску проекту «KIDSHELL», Shell влаштує для гостей свято з подарунками і конкурсами.

Розклад роботи:
АЗС Shell у дитячому місті професій Kids Will: щодня з 10:00 до 21:45
АЗС Shell у дитячому місті професій «Кідландія»:
Пн – Чт: 12:00 – 21:00
Пт: 12:00 – 22:00
Сб- Нд: 11:00 – 22:00


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі