У Лівані пройде український кінофестиваль

У Лівані пройде український кінофестиваль
8 листопада у столиці Лівану - Бейруті розпочинається перший Фестиваль українських фільмів.

Цього разу у рамках фестивалю буде показано три стрічки: фільм “Поводир” (режисер Олесь Санін), “Плем’я” (режисер Мирослав Слабошпицький) , “Моя бабуся – Фанні Каплан” (режисер Олена Дем’яненко). Усі три фільми брали участь у багатьох престижних міжнародних фестивалях.

Крім показів у Бейруті 8, 9 і 10 листопада (у Ліванському університеті), українські фільми також побачать глядачі Півночі та Півдня країни у містах Тріполі та Тір.

В урочистому відкритті фестивалю (8 листопада) планується участь екс-президента України Віктора Ющенка та кінорежисера Олеся Саніна, місце проведення - великий зал Ліванського університету.

Кінофестиваль пройде за підтримки Посольства України в Лівані, Держкіно України, Інституту мистецтв Ліванського університету, Ліванський культурний центр в Україні.

Організаторами та спонсорами кінофестивалю є Українсько-Ліванська продюсерська компанія "Alfa Production Studios", авіакомпанія "Українські середземноморські авіалінії" (UM Air).


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі