У маркет-моллі «Даринок» відкрився магазин «ДОМ ОПТИКИ»

У маркет-моллі «Даринок» відкрився магазин «ДОМ ОПТИКИ»
1 серпня у столичному маркет-моллі «Даринок» відбулося відкриття мультибрендового магазину «ДОМ ОПТИКИ». Торгова точка розмістилася на 1 поверсі в прикасовій зоні (біля супермаркету «Сільпо») й займає площу 57,87 кв. м.

«ДОМ ОПТИКИ» – спеціалізована мережа з більш ніж 18-річним досвідом роботи в оптичній сфері. Широкий асортимент товарів включає: сонцезахисні окуляри, оправи, контактні та оптичні лінзи, розчини для контактних лінз, окуляри для дітей, спреї, футляри та ланцюжки.

Щодня на локації працює майстер-оптик і веде прийом лікар-офтальмолог. У магазині надають повний спектр послуг, пов'язаних з безопераційною корекцією зору:

 перевірка гостроти зору й виписка рецепту будь-якої складності;
 підбір оптичних лінз від ZEISS, HOYA, Essilor, Rodenstock, Divel Italia;
 підбір контактних лінз від від Johnson&Johnson, Alcon, Cooper Vision, Bausch&Lomb;
 працює майстерня з ремонту й виготовлення окулярів.

Крім товарів для корекції зору, «ДОМ ОПТИКИ» пропонує сонцезахисні окуляри в різних цінових категоріях від відомих марок, таких як: Baldinini, Karl Lagerfeld, Carrera, Guess, Furla, Ray-Ban, Silhouette, Ic! Berlin, Jaguar, Stepper, Enni Marco, Mario Rossi та інші.

У торговій точці на «Даринку» діють постійні пропозиції для іменинників, студентів, пенсіонерів, а також ряд акцій мережі:

 знижки до 50% на брендові сонцезахисні окуляри;
 знижки 20% на оригінальні оправи відомих світових брендів;
 окуляри за 769 грн (у вартість окулярів входить: оправа + оптичні лінзи + робота майстра);
 -20% на складські фотохромні лінзи для окулярів від Divel Italia;
 усі клієнти з чеком від 500 грн мають шанс отримати один з фірмових призів.

«У кожної людини рано чи пізно виникає момент зустрічі з оптикою. У когось він викликаний бажанням прикрасити обличчя ефектним аксесуаром – сонцезахисними окулярами і, одночасно, захистити очі від ультрафіолетового випромінювання. Хтось хоче краще бачити в різних ситуаціях – за комп'ютером, за кермом, під час читання, під час відпочинку й роботи. Для когось оптична або контактна корекція зору – єдиний спосіб чітко бачити. У кожної людини свій шлях в оптику зі своїми емоціями й очікуваннями. Ми намагаємося зробити так, щоб цей момент зустрічі з оптикою став якомога більш корисним і приємним», – кажуть представники бренду.

«ДОМ ОПТИКИ» на «Даринку» – це вже 5-й магазин мережі в Києві та 14-й в Україні.

«Підібрати якісні сонцезахисні окуляри, оптичні та контактні лінзи, окуляри дитині або просто пройти обстеження у лікаря-офтальмолога. Тепер усе це можливо й на «Даринку», в спеціалізованому магазині «ДОМ ОПТИКИ», – каже Тетяна Дадочкіна, директор з маркетингу City Capital Group. – Віримо, що відвідувачі оцінять рівень послуг нашого нового орендаря, за плечима якого вже понад 18 років досвіду роботи на ринку».
__________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі