У січні сума надходжень до банків, що ліквідуються, склала 648 млн грн

У січні сума надходжень до банків, що ліквідуються, склала 648 млн грн
Протягом січня 2017 року на рахунки банків, що ліквідуються, надійшло 648 млн грн. Із них найбільша сума – 462,2 млн грн – отримана від погашення позичальниками кредитів.

Крім того, 176,5 млн грн надійшло від продажу активів банків, що ліквідуються, та 9,3 млн грн отримано у якості орендної плати.

Дані про надходження, у тому числі у розрізі неплатоспроможних банків, щомісяця публікуються на Офіційному сайті Фонду у розділі Інформація щодо неплатоспроможних банків.

Нагадаємо, у розділі щомісячні результати продажу активів неплатоспроможніх банків також оприлюднюються дані про проведені аукціони з продажу активів банків, що ліквідуються: інформація подається у розрізі конкретних лотів (вартістю від 1 млн грн) із зазначенням балансової та оціночної вартості, стартової та ціни продажу, а також даних про покупців.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі