У столичному метро безконтактними картками розрахувалися вже понад 4,5 млн разів

У столичному метро безконтактними картками розрахувалися вже понад 4,5 млн разів
[/b]Mastercard відзначає п’яту річницю запуску технології безконтактної оплати в Україні

З моменту запуску в Україні технологія завоювала масову популярність, зокрема для оплат у транспорті: у столичному метро нею розрахувалися вже понад 4,5 млн разів

Київ, 14 листопада, 2016 р. – Технологія безконтактної оплати Mastercard святкує своє 5-річчя в Україні і долає черговий рубіж: держателі карток розрахувались безконтактно понад 4,5 млн разів у Київському метрополітені. Щодня безконтактними картками Mastercard у підземці оплачується понад 25 тис. поїздок, і сьогодні Mastercard залишається єдиною міжнародною платіжною системою, що надає можливість безконтактної оплати проїзду в метро прямо на турнікеті – без необхідності купувати жетон.

Також з листопада цього року банківською карткою Mastercard, зокрема безконтактною, можна розрахуватися за покупку жетона у касах метро на станціях «Хрещатик», «Майдан Незалежності» та «Площа Льва Толстого».
Окрім київської підземки, безконтактні оплати з Mastercard доступні сьогодні на турнікетах у фунікулері та Борщагівській лінії швидкісного трамваю в Києві, а також у паркоматах Києва та Львова.

«За п’ять років роботи в Україні технологія безконтактної оплати Mastercard підтвердила свою ефективність, зокрема там, де особливо необхідна швидкість платежів – не тільки у торгових точках, а й на масових подіях, у громадському транспорті, на парковках. Ми активно розвиваємо концепцію smart city в Україні, інтегруючи сучасні технології оплати в інфраструктуру, що має особливе соціальне значення», – зазначила Віра Платонова, генеральний директор Masterсard Europe в Україні, Молдові, Грузії та країнах Центральної Азії.

Безконтактні платежі з Mastercard доступні сьогодні загалом у понад 5 млн торгових точок в 77 країнах світу. За даними НБУ, в Україні станом на ІІ квартал 2016 року випущено 1,68 млн безконтактних карток, розрахуватися якими можна у понад 50% POS-терміналів у торгових точках. Технологія безконтактної оплати Mastercard на сьогодні є найбільш безпечним способом платежу завдяки кільком рівням захисту, а також дозволяє розраховуватись за лічені секунди в один дотик, без необхідності передавати картку касиру та вводити ПІН-код для операцій на суму до 100 грн.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі