Ukrainian Young Book Design Awards: як ми створили конкурс і що буде далі

Ukrainian Young Book Design Awards: як ми створили конкурс і що буде далі
Ukrainian Young Book Design Awards об’єднав понад 400 учасників з 8 країн. Як ми створили конкурс і що буде далі?

Разом зі студією Hooga design ми створили багато красивих книжок, а у 2018 році вперше разом провели конкурс Ukrainian Young Book Design Awards. Нам вдалося об’єднати понад 400 молодих дизайнерів з 8 країн світу, а нашим партнерами були Huawei, Readymag, KAMA, Projector та Arctic Paper.

Ми хочемо покращувати рівень книжкового дизайну в Україні. Нам здається, що для цього потрібно допомагати молодим і талановитим дизайнерам розповідати про себе й розвиватися. Саме тому ми рішили робити конкурс. Ми одразу зрозуміли, що будемо робити конкурс міжнародним, адже це дасть українським дизайнерам відчуття конкуренції на міжнародному ринку.

Ukrainian Young Book Design Awards для нас це спільнота взаємодії дизайнерів, без кордонів й обмежень у темі й стилі. Ми проводимо не лише конкурс, але й портфоліо рев’ю, виставки, лекції.
_________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі