Українська збірна зі змішаних бойових мистецтв братиме участь у масштабному любительському MMA турнірі - Elite World Championship

Українська збірна зі змішаних бойових мистецтв братиме участь у масштабному любительському MMA турнірі - Elite World Championship
Збірна України зі змішаних бойових мистецтв UF MMA братиме участь у чемпіонаті світу зі змішаних бойових мистецтв – MMA Elite World Championship 18-23 листопада у Сінгапурі.

Чемпіонат делегує GAMMA (Global Association of Mixed Martial Arts) – європейська некомерційна MMA організація, яка функціонує з 2018 року та заснована у Амстердамі. Її учасники мають членство у більш ніж 60 федераціях по всьому світу та багаторічний досвід у MMA.

Унікальність чемпіонату MMA Elite World Championship у партнерстві з міжнародною спортивною організацією - One Championship, що є найбільшою на території Азії. Мета такої потужної підтримки – організувати захід, що дасть ще більше можливостей для росту і розвитку любительського MMA.

Політика GAMMA полягає у популяризації ММА як виду спорту, який згодом стане олімпійським. Тож MMA Elite World Championship – це чудовий шанс більше ніж для 60 країн світу, у тому числі і для України, розвивати змішані бойові мистецтва, та виводити цей спорт на новий рівень. Також, чемпіонат є хорошим шансом для любительських спортсменів розвивати свою кар’єру у перспективі професійних змагань по ММА.

Тому вже у листопаді, національні інтереси ММА буде захищати Україна від імені збірної UF MMA на найбільшій професійній арені у Сінгапурі – Singapore Indoor Stadium. UF MMA – це любительська українська збірна зі змішаних бойових мистецтв, цілі якої повністю співпадають з основною концепцією World Championship:
• Підняти любительські ММА на професійний рівень
• Дати можливість кожному спробувати себе у змішаних бойових мистецтвах
• Популяризація MMA серед молоді

Про цілі української збірної, віце-президент Денис Перч:
«Ми прагнемо щоб наші вихованці спочатку відточили свою майстерність на любительському рівні. Ми, як збірна – даємо усе для цього майбутнім професіоналам, оскільки дитячий спорт – це наш основний пріоритет.
Для нас важливо зацікавити абсолютно усі категорії підростаючих поколінь, не дивлячись на те, чи є у них фінансові можливості для занять спортом та виступів у змаганнях. Тож участь у таких заходах як MMA Elite World Championship – це ще одна нагода стати на крок ближче до нашої мети».

Таким чином, 18 українських спортсменів у 16 вагових категоріях представлять нашу країну на World Championship. Окрім всього, для переможців чемпіонату це можливість отримати стипендію у розмірі 4 тис. дол. на рік членства в академії Envolve MMA. А найкращих бійців – чоловіка та жінку нагородять контрактом на 100 тис. дол. та 5 поєдинків із World One Championship.

Президент ліги змішаних єдиноборств UF MMA - Володимир Тесля:
«Вже не перший рік українська федерація змішаних бойових мистецтв робить свій внесок у розвиток ММА в Україні - і ми не збираємося зупинятися на досягнутому. Ми любимо те, що робимо, тому і ставимо найбільш пріоритетні цілі просуваючи ММА в Україні. Для нас важливо, щоб українська молодь активно розвивалася в даному напрямку і гідно представляла нашу країну на світових аренах. Показником цього є участь нашої федерації в чемпіонаті світу з ММА, який пройде на кращій арені Сінгапуру. Ми веземо кращих спортсменів і сподіваємося на відповідний результат. Ми дійсно багато працюємо над популяризацією спорту серед молоді та власним внеском для формування здорової нації».


Усі співвітчизники вболіватимуть за UF MMA, адже збірна зі змішаних бойових мистецтв має безліч ресурсів для того, щоб повернутися в Україну із золотом та ще більшими перспективами для любительського ММА.

Генеральний партнер Збірної України –Parimatch


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі