Український дитячий одяг був предсталений на найбільшій французькій виставці текстилю та одягу Apparel Sourcing Paris

Український дитячий одяг був предсталений на найбільшій французькій виставці текстилю та одягу Apparel Sourcing Paris
За сприяння проекту CUTIS, три українських виробника дитячого одягу представили свою продукцію на найбільшій французькій виставці текстилю та одягу Apparel Sourcing Paris, що проходила в Парижі з 10 по 13 лютого. Про це повідомляє Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій (проект CUTIS).

Ще одна українська компанія Jenadin (виробник трикотажного одягу) вперше в своїй історії взяла участь у показі мод, що відбувся в рамках виставки.

Участь у виставці виробників торгових марок Sasha, ТіМіТекс та Evgakids є частиною програми наставництва SHEforSHE проекту CUTIS, ціллю якої є сприяння розвитку жіночих бізнесів в Україні та просування їх продукції на зовнішні ринки.

Наставницею для вказаних компаній стала Марія Терехова, керуюча партнерка Trade House New Fashion Zone, яка вже має успішній досвід просування продукції легкої промисловості за кордоном.

«Для нас як компанії, що тільки планує вихід на міжнародні ринки, участь у подібних виставках є необхідною і дуже важливою складовою. Це можливість як мінімум відчути потреби ринку і вимоги для виробників, а як максимум – знайти нових замовників», – зазначила Олеся Тимошик, підприємниця з Чернігова, що виробляє дитячий одяг під ТМ «ТіміТекс».

Для Євгенії Лукаш (Херсон), засновниці інтернет-магазину дитячого одягу Evgakids, поїздка в Париж також стала першим досвідом участі в міжнародній виставці.

«Ми дуже вдячні проекту CUTIS за таку можливість. Виставка Apparel Sourcing Paris вражає масштабом, рівнем підготовки. Ми пишаємося тим, що наша перша виставка – одна із найбільших профільних виставок в Європі, що об’єднала більше 600 учасників з різних країн світу», – говорить пані Євгенія.

За словами Катерини Волкової з Славутича, що виробляє дитячі сукні під торговою маркою Sasha, участь у виставці Apparel Sourcing Paris – це прекрасна можливість для розширення ринку збуту, налагодження контактів з новими партнерами та презентації нової продукції.

Участь компанії Jenadin у показі мод стала справжньою родзинкою події. Український трикотаж паризька публіка сприйняла «на ура». І це враховуючи той факт, що компанія вперше представляє свої моделі на показі мод такого високого рівня.

«Я надзвичайно рада, що ми змогли презентувати свою колекцію і себе як виробника на Apparel Sourcing Paris. Дякуємо проекту CUTIS за таку можливість й незабутній досвід», – стверджує CEO компанії Надія Козярівська.

«Виступи, стенди, покази на подіях рівня Apparel Sourcing Paris – це чудова можливість представити Україну як цікавого партнера як для виготовлення одягу під private label, так і для співпраці з міжнародними рітейлерами. В рамках виставки ми познайомилися з африканськими, латиноамериканськими компаніями-замовниками. Це абсолютно новий досвід», – зазначає Марія Терехова.

За словами Ольги Штепи, координатора проекту CUTIS, участь чотирьох українських компаній у міжнародній виставці у Парижі ще раз підтвердила думку про те, що наші компанії неймовірні.

«Бізнеси зазвичай починаються з інтуїтивних пошуків потенційно прибуткових напрямків та створення продукції «для себе», але за дуже короткий час виростають не просто до рівня національного виробника, але й складають плани стратегічної експортної діяльності, створюючи нові робочі місця та підкорюючи міжнародні подіуми.

Тому дуже приємно бути частиною проекту CUTIS та програми SHEforSHE, метою яких є допомога в зростанні таких бізнесів та підтримки їх зусиль по виходу на світову арену», – резюмує пані Ольга.

Довідка.
Канадсько-український проект підтримки торгівлі та інвестицій (проект CUTIS) – це 5-річна (2016-2021) ініціатива уряду Канади, спрямована на зменшення бідності в Україні шляхом нарощування експорту з України до Канади та інвестицій з Канади до України.
Проект СUTIS у партнерстві з Мінекономрозвитку та Офісом з просування експорту забезпечуватиме український бізнес інформацією та технічною допомогою, необхідною для експорту українських товарів до Канади та залучення канадських інвестицій до України. Особлива увага приділятиметься п’яти пріоритетним групам товарів та послуг, які мають найбільший потенціал на канадському ринку.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі