Український сервіс Raketa покрив всі міста-мільйонники

Український сервіс Raketa покрив всі міста-мільйонники
Замовити безкоштовну доставку тепер можна в Києві, Дніпрі, Львові, Харкові та Одесі

Одеса стала п'ятим містом, в якому їжу з кафе і ресторанів доставляють безкоштовно. Сервіс доставки Raketa покрив всі п'ять українських міст-мільйонників, а до кінця 2020 року буде доступний в більшості обласних центрів.

На старті замовити доставку в Одесі можна з майже 50 закладів, розташованих в центральній частині міста. Протягом місяця послуги Raketa будуть надаватися в тестовому режимі. За цей час список ресторанів і покриття планується суттєво розширити. У місті вже працюють близько 100 кур'єрів (пішо/вело/мото/авто). Заявлений час доставки - до 60 хвилин, вартість послуги для клієнта - 0 грн.

«Raketa намір кардинально змінити ринок доставки їжі. Ми не обмежуємо мінімальну суму замовлення, а доставка буде безкоштовною для клієнта. Не важливо, чи замовляєте ви десяток піц для великої компанії, або хот-дог для швидкого перекусу, ми привеземо замовлення швидко і без плати за доставку. І це не демпінг, а бажання зробити сервіс доступним для всіх», - розповів Володимир Самборський, операційний директор Raketa.

Щоб скористатися доставкою Raketa досить мати Android або iOS пристрій і встановити однойменний додаток. При його запуску клієнту відображається меню ресторанів-партнерів, розташованих в радіусі 3 км, замовлення з яких може бути доставлений менш ніж за годину.

З нагоди запуску сервісу в Одесі, Raketa пропонує промокод raketainadesa. Він дає 100 грн знижки на перше замовлення від 150 грн.
_______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі