Уперше відбудеться форум великих мрійників – Dream BIG Forum

Уперше відбудеться форум великих мрійників – Dream BIG Forum
27 лютого в Києві, на сцені Палацу Спорту, Артур Мхітарян збере великих мрійників, які виступлять на Dream BIG Forum.

Спікерами форуму стануть ті, хто пройшов свій шлях перемог та поразок, у кого є реальні досягнення та збулися мрії. Виступаючі говоритимуть зі сцени не гаслами про успіх, а поділяться особистими історіями, інсайтами та безцінним досвідом.

Dream BIG Forum - то складник корпоративної соціальної відповідальності компанії Taryan Group, прибуток від продажу квитків спрямують на благодійність. Ініціатор заходу Артур Мхітарян вбачає місію в тому, щоб навчити українців мріяти масштабно, аби не заганяти себе в рамки, ставити перед собою великі цілі та мету, які можуть здаватися недосяжними, але при цьому йти вперед і втілювати бажання, реалізовувати свої ідеї.

«Ми проводимо форум задля того, аби більше людей мріяли масштабно, адже чим більше мрійників - тим щасливіші люди, вищі досягнення і кращає наша країна», - коментує свою ініціативу Артур Мхітарян.

На сцену форуму вийдуть ті, хто змінюють світ та мріють масштабно. Хтось із них керував компанією з капіталізацією в 150 мільярдів доларів, хтось керував країною або домігся чемпіонства, дехто зі спікерів - всесвітньо відомі люди. Серед спікерів є такі, які говоритимуть не тільки про сучасні тренди, а можуть передати реальну життєву мудрість і навчити вибудовувати власну філософію.

Анонсовані спікери форуму:

- Підприємець, маркетолог, засновник та головний виконавчий директор FEDORIV Group Андрій Федорів. Він пройшов яскравий шлях до успіху, за яким стежила вся українська індустрія маркетингу. Андрій Федорів допоміг змінити бізнес-підхід багатьох брендів, а молоді підприємці наслідують кожну його пораду.
- Абсолютний чемпіон світу з боксу, Олімпійський чемпіон 2012 Александр Усик. Легендарний спортсмен не з чуток знає про те, як вірити в свої здібності та рухатись уперед, незважаючи ні на що. Завзятість Олександра допомогла стати йому всесвітньо відомим та підкорити такі вершини, що їх йому пророкували як неможливі для досягнення.
- Американський письменник Роберт Грін, автор шести бестселерів The New York Times. Його книги «48 законів влади», «Мистецтво зваблювання», «33 стратегії війни» очолюють літературні рейтинги як у США, так і в усьому світові. Роберт Грін уперше приїде в Україну і розповість про ті приховані безмовні закони, що керують соціальними іграми. Спікер через призму цинізму розшифрує відчутний сенс мрії.
- Бізнесмен та державний діяч, який зіграв ключову роль у трансформації сучасного Дубаю, Ахмед Бін Байат. Під його керівництвом одна з найбільших девелоперських компаній створювала нові чудеса світу - найвідоміший готель Burj al Arab («Парус»), знакові об'єкти Jumeirah Emirates Towers, Dubai Media City, Jumeirah Beach Residence. Ахмед Бін Байат розповість у своєму виступі про роль, яку на шляху до мрії відіграє формування нового мислення.
- Перший Президент України Леонід Кравчук. Один із найвпливовіших політичних діячів на Dream BIG Forum буде поза політикою. Леонід Макарович виступатиме перед багатотисячним залом зі своєю потаємною історією про мрії.
Dream BIG Forum збере тисячі людей, які усвідомлюють, що успішними можуть бути не тільки бізнесмени. Ця подія для тих, хто розуміє, що бізнес - не тільки для заробітку, а для створення сенсів та соціальних змін. Кожна сучасна людина, яка живе не лине сподіваннями, але задається запитанням «навіщо?», здобуде на форумі інсайти і зможе знайти свої нові життєво важливі рішення.
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі