В 1-му кварталі 2019 року «Параллель» більше ніж в 2 рази збільшила податкові виплати до держбюджету України

В 1-му кварталі 2019 року «Параллель» більше ніж в 2 рази збільшила податкові виплати до держбюджету України
За підсумками 1-го кварталу 2019 року компанія «Параллель» більше ніж в 2 рази збільшила податкові виплати до державної скарбниці порівняно з аналогічним періодом попереднього року.

За січень-березень поточного року загальна сума податків та обов’язкових платежів, перерахованих компанією, склала 397,42 млн грн. З них державний бюджет України поповнено на 391,80 млн грн, а місцевий – на 5,62 млн грн. Зростання податкових виплат обґрунтовано головним чином збільшенням імпортних закупівель пального.

«Компанія «Параллель» є відповідальним платником податків та здійснює свою діяльність виключно в межах українського законодавства. Ми регулярно та сумлінно сплачуємо податки до державної скарбниці, виконуємо всі соціальні зобов’язання перед нашим співробітниками, а також підтримуємо соціальні ініціативи в регіонах нашої присутності», - повідомила Світлана Бишова, генеральний директор компанії «Параллель».
_______________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі