В АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ» СТАРТУВАЛО ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ТУРНЕ АНСАМБЛЮ ІМ. ВІРСЬКОГО

В АЕРОПОРТУ «БОРИСПІЛЬ» СТАРТУВАЛО ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ТУРНЕ АНСАМБЛЮ ІМ. ВІРСЬКОГО
Учора ввечері 26 січня 2017 року на пасажирів Міжнародного аеропорту «Бориспіль» чекав несподіваний сюрприз від «Квартал-Концерт» та Національного заслуженого академічного ансамблю танцю України імені П.Вірського. Легендарний колектив вирішив порадувати гостей терміналу D програмою з найкращих номерів, символічно розпочавши всеукраїнський тур у головних повітряних воротах держави.

Спеціальну програму для пасажирів аеропорту «Бориспіль» підготували 50 кращих артистів ансамблю ім. Вірського. Артисти створили вражаюче танцювальне шоу, в рамках якого було продемонстровано особливості національного одягу та культури танцю різних регіонів України. Попереду на повний склад ансамблю з 70 провідних артистів нашої країни чекає низка масштабних шоу в межах України. Перший етап туру охопить наступні міста: 2 лютого, 19:00 – Полтава, БК «Листопад», 3 лютого, 19:00 – Северодонецьк, БК Хіміків, 7 лютого, 19:00 – Дніпро, БК Машинобудівельників та 21 лютого, 19:00 – Київ, FREEDOM Event Hall.

Аеропорт «Бориспіль» щиро дякує співорганізаторам яскравої події та бажає заслуженому академічному ансамблю імені П.Вірського, що готується відсвяткувати своє 80-річчя, незабутнього туру та вдячної публіки.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі