В Краматорську за підтримки «Параллели» відбувся осінній автослалом

В Краматорську за підтримки «Параллели» відбувся осінній автослалом
26 жовтня 2019 року в Краматорську відбувся другий традиційний осінній автослалом. Організаторами змагань виступили автомобільний клуб Black Fox та Управління з Гуманітарних питань Краматорської міської ради. Паливним спонсором заходу стала компанія «Параллель».

Перед гонщиками стояло завдання – пройти трасу не лише швидко, але й технічно правильно. Напружена боротьба за призові місця йшла до останньої хвилини.

За результатами 3-х заїздів переможцем став Юрій Чорногор, на 2-му місці опинився Євген Слепухов, а 3-є місце посів Дмитро Ткаченко. Всі призери отримали кубки та пальне від компанії «Параллель».
Після нагородження чемпіони влаштували для глядачів майстер-клас з екстремального водіння. А кожен гість заходу міг побути штурманом в справжньому гоночному боліді.

«В цьому році ми вирішили присвятити наш осінній автослалом в Краматорську Дню автомобіліста, - розповів Антон Деменков, представник автомобільного клубу Black Fox. – Доречі, в змаганнях брали участь і професійні, і любительські автомобілі. Саме тому дуже цікаво було спостерігати за гонщиками, бо результати заїздів визначали буквально соті долі секунди. Дякуємо спонсорам та учасникам змагань. І вже з нетерпінням чекаємо нового автомобільного сезону в нашому місті».
______


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі