В Одесі пройде XXI Міжнародний форум індустрії краси «Style & Beauty»

В Одесі пройде XXI Міжнародний форум індустрії краси «Style & Beauty»
З 14 по 16 листопада 2019 року в виставкових просторах Одеського морського вокзалу пройде XXI Міжнародний форум індустрії краси «Style & Beauty».

Форум «Style & Beauty» включає в себе виставку продуктів і послуг індустрії краси та велику програму заходів, що сприяє професійному зростанню фахівців.

В експозиції та програмі знаходять своє відображення актуальні тенденції галузі, презентуються новинки осінньо-зимового сезону. «Style & Beauty» щороку об'єднує тисячі фахівців і споживачів.

Напрямки форуму:
• Професійна косметика по догляду за обличчям і тілом
• Естетична медицина та апаратна косметологія
• Професійна декоративна косметика
• Професійна косметика для волосся
• Ароматерапія
• Нарощування волосся, вій
• Професійні засоби та інструменти по догляду за нігтями, продукція для нарощування нігтів
• Інструменти, обладнання та аксесуари для салонів краси, SPA-центрів
• Інструменти, обладнання та аксесуари для перукарень
• Засоби особистої гігієни
• Тату і пірсинг
• Навчальні центри
• Професійний одяг
• Спеціалізовані видання

14 і 15 листопада в рамках «Style & Beauty» пройде II OdessaCosMedForum.
Тема: «Сучасні методики естетичної медицини в практиці лікаря-косметолога і пластичного хірурга».
Інтенсивна програма: 2 дня, 11 спікерів, 9 секцій, 24 лекції та демонстрації.

Спікери: провідні фахівці в сферах дерматології, косметології, пластичної хірургії, дерматовенерології, дерматоонкології, стоматології, а також в сферах маркетингу та менеджменту.

Реєстрація та розклад роботи II OdessaCosMedForum: http://beautyevents.com.ua/

Також в програмі заходів «Style & Beauty» - майстер-класи, семінари, навчальні програми з різних напрямків: косметологія, нігтьове мистецтво, просування б'юті-бізнесу в інтернеті, психологія продажів і комунікації в салонах краси.

Відвідування «Style & Beauty», участь в програмі - один з найефективніших шляхів підвищення професійного рівня та набуття конкурентних переваг в професії.

Запрошуємо відвідати форум власників і керуючих салонів краси; керівників і провідних фахівців косметичних компаній і торгових підприємств; косметологів, дерматологів, естетичних хірургів; фахівців нігтьового сервісу; перукарів, візажистів, фахівців з SPA і масажним технологіям; учнів б'юті-курсів і всіх, хто стежить за тенденціями і новинками індустрії краси.

Фахівцям форум надає можливості для обміну досвідом та встановлення ділових контактів, створює умови для професійного спілкування. Відвідування форуму допомагає почерпнути нові ідеї догляду за зовнішністю клієнтів, ознайомитися з досягненнями індустрії, поповнити арсенал засобів для осінньо-зимового періоду і знайти максимум необхідної продукції всього за три дні.

Масової аудиторії споживачів відвідування форуму «Style & Beauty» дає можливість отримати консультацію у провідних фахівців галузі, ознайомитися з широким спектром пропозицій б'юті-ринку. Тільки тут можна придбати професійну косметику за спеціальними виставковими цінами.

До зустрічі на форумі «Style & Beauty»!

Подробиці на сайті http://expodessa.com/style/

Організатори:
Виставкова компанія «Экспо-Юг-Сервис»
Виставкова компанія «Одесский дом»
тел./факс: +38 (048) 728-60-68, 777-60-68


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі