Велика ювелірна подія проходила з 28 лютого по 3 березня 2019 року у Львівському Палаці Мистецтв

Велика ювелірна подія проходила з 28 лютого по 3 березня 2019 року у Львівському Палаці Мистецтв
Велика ювелірна подія проходила з 28 лютого по 3 березня 2019 року у Львівському Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17) напередодні Міжнародного жіночого дня 8 березня. Спеціалізована виставка-продаж “ЕлітЕКСПО-2019» вже двадцять другий раз поспіль зібрала у самому «серці» Львова провідних виробників ювелірних виробів зі всієї України. Завдяки організатору ПрАТ «Гал-ЕКСПО» усі бажаючі, що відвідали виставку, мали нагоду придбати ювелірні подарунки для себе та своїх близьких.

Захід відбувся за підтримки Асоціації ювелірів України. Цьогорічний генеральний партнер Виставки - Ювелірний Дім «Кімберлі» (м. Вінниця). Діамантові партнери – «Ukrainian Diamond Center» та ТОВ «Алмаз -Діамант Ю» (м. Київ). Офіційний партнер виставки – ДП «Вінницький завод «Кристал», який відзначав 1 березня на виставці «ЕлітЕКСПО-2019» свою 46 річницю на світовому ринку діамантів преміум класу.

На виставці-продажі «ЕлітЕКСПО-2019» було представлено близько 130 експонентів з 14 областей України. Експозиція була розміщена на трьох поверхах Львівського Палацу мистецтв і займала понад 1200 квадратних метрів. Неймовірна кількість вишуканих ювелірних прикрас з золота та срібла, платини вставки з дорогоцінного та напівдорогоцінного каміння, прикраси з бурштину, банківські метали, годинники, біжутерія, елітні сувеніри та аксесуари, інструменти для ювелірного виробництва, упаковка та демонстраційне обладнання – все це за цінами виробника впродовж чотирьох днів!

Новинки на Виставці : Вперше в рамках виставки «ЕлітЕКСПО» проходила Всеукраїнська виставка ювелірного та емальєрного мистецтва арт-проекту «КВАДРА міні-метал. Ювелірне – мистецтво – емалі». Проект був започаткований за ініціативи провідного ювеліра та емальєра України Віталія Хоменка в 2014 р. у Національному музеї українського народного декоративного мистецтва (м. Київ), друга виставка відбулася в 2018 р. і цьогоріч уперше завітала до Львова. Учасниками виставки стали 33 митці: 15 художників-ювелірів, 4 скульпторів та 14 емальєрів з різних міст України, серед яких як відомі та знані майстри-метри як: Хоменко Віталій (м. Київ); Вольський Станіслав (м. Львів); Балибердін Володимир (м. Київ); Асанов Айдер (м. Бахчисарай), так і вже досвідчені й молоді талановиті митці: Івасюта Орест, Ласкавий Андрій, Лєсогор Вадим, Стернюк Аскольд, Мамчур Дана, Франко Максим, Гато Юлія, Москаленко Сергій, Котельницька Майя, Качмар Наталя, Дедишин Мирослав, та Проданчук Віктор. На виставці можна було побачити не лише ювелірні прикраси, але і станкові роботи – декоративні емалеві панно, об’ємно-просторові композиції (зокрема твори з колекції Музею художньої емалі (м. Дніпро), подаровані авторами після персональних виставок у музеї.

Ще одною новинкою виставки стала Художня виставка-продаж картин львівської мисткині Лідії Матвієнко/LidikArt/. Авторка закінчила Львівську Національну Академію Мистецтв, і вже більше 6-ти років працює як професійний митець, створює картини, виставляє роботи на виставках, розписує стіни. На цій виставці-продажі були представлені роботи із серій «Коти. Куци. Коцури», «Казки для дорослих» та «Дерево життя. Цвітіння». Відвідувачі мали змогу поспілкуватися з авторкою та придбати роботи.

Нові колекції представили: Ювелірний дім «KIMBERLI» та Вінницький завод «Кристал» (м. Вінниця), «Ukrainian Diamond Center» та ТзОВ «Алмаз Діамант-Ю» (м. Київ), Дніпропетровська ювелірна фабрика «Едем» (м. Дніпро), Ювелірний завод «Піраміда» (м. Хмельницький), Ювелірний завод «PETRIK» (м. Біла Церква), Ювелірна компанія «Щербак» (м. Біла Церква), Ювелірна компанія «VOLVAK» (м. Київ), Ювелірна компанія «LAN-LAN» (м. Київ), Ювелірна фабрика «BERYL» (м. Львів), Ювелірний дім «Бігсан» (м. Біла Церква), Ювелірна компанія «UMAX» (м. Харків) та інші.

Нові імена на Виставці : Ювелірний компанія «Ізмарагд» (м. Львів), Ювелірна компанія «CARATTI» (м. Краматорськ), ТзОВ «Кліо-Україна» (м. Краматорськ), Компанія «La Murano» (м. Київ), Компанія «Your Fusion Jewelry» (м. Одеса), ТзОВ «Алатар» (м. Рівне), Банк «Південний» (м. Одеса), «Zhuk Jewelry» (м. Львів) та Бренд «GeckoBrass» (м. Львів).
Більше 60 % учасників виставки «ЕлітЕКСПО-2019» – виробники, що гарантували всім відвідувачам широкий асортимент, лояльність цінової політики та приємні подарунки. Кожного року постійні учасники виставки приємно дивували своїх справжніх поціновувачів новими витворами ювелірного мистецтва.

Сюрпризи на Виставці: До сюрпризів цьогорічної виставки додалися великі знижки та привабливі акції від учасників. Протягом чотирьох днів Виставки провели 12 РОЗІГРАШІВ ювелірних прикрас серед відвідувачів, що відбувалися КОЖНИХ 3 ГОДИНИ. 65 переможців отримали розкішні ювелірні вироби та унікальні подарунки від учасників виставки: Ювелірного дому «KIMBERLI», ТОВ «Алмаз-Діамант Ю», Дніпропетровської ювелірної фабрика «Едем, Ювелірної компанії «AVE GEMS», Ювелірної компанії «GERDAN», Компанії «VOLVAK», Ювелірного салону «Срібна Історія», Компанії «Briolet» та Студії масажного мистецтва Наталії Безвуляк.

Загальну картину спеціалізованої ювелірної виставки доповнив Салон hand made прикрас, аксесуарів та біжутерії, а також Салон виробів з натурального каміння.

Загалом, представлені вироби перетворили Львівський Палац мистецтв на місце здійснення ювелірних мрій, а кожен відвідувач мав 4 дні для пошуку необхідної «родзинки» до свого щоденного іміджу, подарунків для рідних і друзів з розмаїття колекцій виготовлених українськими виробниками та майстрами-ювелірами.

Дякуємо за Ваш вибір та запрошуємо на наступні виставки з серії «Галицькі Експозиції»
____________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі