Verbatim оголошує про призначення Клайва Альбертса на посаду президента компанії

Verbatim оголошує про призначення Клайва Альбертса на посаду президента компанії
Компанія Verbatim, провідний виробник рішень в сфері зберігання даних, що входить до складу Mitsubishi Chemical Group, оголошує про призначення Клайва Альбертса (Clive Alberts) президентом регіону EUMEA. Раніше цю посаду займав Хідетака Ябе (Hidetaka Yabe), який повертається в Токіо, Японія, щоб зайняти позицію генерального менеджера департаменту корпоративного маркетингу в Mitsubishi Chemical Corp.

«Для мене це велика радість і честь - зайняти ключову позицію в Verbatim, компанії з багатою і всесвітньо відомою 50-річною спадщиною в області зберігання даних», - сказав Клайв Альбертс (Clive Alberts). «Ми прагнемо продовжувати зміцнювати наше лідерство в області зберігання даних, де ми є брендом номером один в сфері оптичних носіїв, а також пропонуємо широкий асортимент інших продуктів, включаючи жорсткі диски, твердотільні накопичувачі, карти пам'яті та USB-накопичувачі.
Крім того, ми хочемо сфокусувати нашу увагу на темі безпеки та продукції з функцією шифрування даних, а також на високоякісних аксесуарах для комп'ютерів та бренді Freecom - жорстких дисках і твердотільних накопичувачах преміального класу.
У нас також є прекрасна можливість отримати доступ та розповсюджувати унікальні технології, розроблені нашою материнською компанією Mitsubishi Chemical, такі як матеріали для 3D-друку, і ми будемо прагнути до значного зростання в цій сфері в найближчі роки ».

Хідетака Ябе (Hidetaka Yabe) зазначив: «Клайв Альбертс приніс в компанію нові ідеї та енергію. Я переконаний, що це в поєднанні з його великими знаннями і досвідом в галузі допоможе компанії Verbatim рухатися вперед в рік важливого 50-річного ювілею і в майбутньому».

Клайв Альбертс (45) раніше працював в компанії Freecom (2001-2010) на позиції керівника відділу продажу та маркетингу регіону DACH і CEE (Німеччина, Австрія, Швейцарія, Центральна і Східна Європа). Компанія Freecom була придбана Mitsubishi Chemical Media в 2010 році та об'єднана з компанією Verbatim, після чого пан Альбертс взяв на себе аналогічну роль в об'єднаному підприємстві Verbatim EUMEA. Перш ніж зайняти нову посаду президента в квітні 2019 року, Клайв Альбертс виконував обов'язки генерального менеджера / прокуриста компанії Verbatim Europe Central з 2013 року, а також був призначений директором з продажів компанії Verbatim в регіоні EUMEA в 2016 році.

Verbatim входить до складу групи Mitsubishi Chemical, однієї з найбільших в світі хімічних компаній. Всесвітньо визнані продукти Verbatim продаються в більш ніж 120 країнах світу, а асортимент включає оптичні носії, USB-накопичувачі, карти пам'яті, жорсткі диски, твердотільні накопичувачі (SSD), мобільні аксесуари, світлодіодне освітлення і нитки для 3D-друку.
Принципи роботи компанії засновані на корпоративній філософії KAITEKI, що забезпечує здорове і комфортне життя в екологічному навколишньому середовищі. Європейська штаб-квартира Verbatim знаходиться в Ешборні, Німеччина.
______________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі