Viber запускає функцію групових відеочатів

Viber запускає функцію групових відеочатів
У месенджері Viber з’явиться функція групових відеодзвінків необмеженої тривалості за участю до 20 людей.

Про це hromadske повідомили у пресслужбі компанії.

«Соціальне дистанціювання і поступова адаптація до нової реальності змушують людей переосмислювати те, як вони взаємодіють один з одним. Платформа для онлайн-зустрічей необхідна всім: від бізнес-команд великих корпорацій до шеф-кухарів, які проводять кулінарні майстер-класи, і інструкторів з йоги», — йдеться у повідомленні.

У компанії зауважили, що у програмі буде можливість трансляції екрана і відеоконференцій на різних платформах — смартфоні чи комп’ютері.

«При групових відеодзвінках трансляція спікера відображається у всіх учасників бесіди. Крім того, при необхідності кожен учасник конференції може закріпити відео тієї чи іншої людини на своєму екрані смартфона, а також відключити у себе звук і/або відео і подивитися, чи зробили це інші», — розповіли у Viber.

Раніше повідомлялось, що компанія Facebook додала у Messenger нові функції, зокрема покращила прямі трансляції та додала можливість створювати групові відеодзвінки для 50 людей.


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі