Відтепер поповнити рахунок на сайті «М.С.Л.» можна за допомогою QR

Відтепер поповнити рахунок на сайті «М.С.Л.» можна за допомогою QR
Відтепер відвідувачі сайту www.msl.ua отримали ще одну можливість поповнювати свій ігровий рахунок для придбання лотерей компанії «М.С.Л.» - за допомогою QR-платежів мобільного гаманця LeoWallet.

Нагадаємо, що для гравців у найпопулярніші лотереї України вже зараз є доступ до широкого спектру платіжних методів, що включають:

- стандартну оплату карткою Visa/MasterCard;
- оплату за допомогою Masterpass;
- платежі балансом мобільного через «Смарт-Гроші» Київстар (для передоплачених абонентів Київстар);
- платіж Apple Pay;
- на точках продажів лотерей «М.С.Л.»;
- на терміналах самообслуговування.

Тепер до цього списку потрапив ще один метод.

«М.С.Л.» продовжує послідовне розширення асортименту сучасних сервісів для своїх гравців, завдяки яким придбання найвідоміших вітчизняних лотерейних брендів стає ще зручнішим і простішим. Наразі поповнення ігрового рахунку за допомогою QR-платежів набирає чималих обертів і популярності у всьому світі й ми раді, що у наших гравців з’явилася можливість користуватися цим методом», - зазначає директор з маркетингу оператора державних лотерей «М.С.Л.» Павло Вайсеро.

Як поповнювати рахунок на сайті «М.С.Л.» за допомогою QR та як працює LeoWallet?

Перш за все, перед тим, як розпочати користуватися подібним методом поповнення ігрового рахунку, користувач має завантажити та встановити на своєму пристрої додаток LeoWallet, який доступний для скачування на Google Play і App Store.

При введенні суми та виборі LeoWallet як платіжного методу, у додаток приходить рахунок на зазначену суму.
Потрібно лише зайти у додаток, вибрати рахунок на головному екрані та натиснути «надіслати гроші».

Окрім того, сайт може самостійно згенерувати платіжний QR-код, який користувач може відсканувати за допомогою спеціальної кнопки у центрі нижнього меню додатку. Після цього LeoWallet сам відкриє потрібний рахунок, а користувачу залишиться лише підтвердити платіж кнопкою «надіслати гроші».

Більш детальна інформація про спосіб поповнення рахунку за допомогою QR-коду LeoWallet з покроковою інструкцією розташована на окремій сторінці офіційного сайту оператора державних лотерей «М.С.Л.».
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі