Відтепер поповнити свій рахунок на сайті «М.С.Л.» можна за допомогою Apple Pay

Відтепер поповнити свій рахунок на сайті «М.С.Л.» можна за допомогою Apple Pay
Приємна новина для відданих шанувальників лотерей: компанія «М.С.Л.» пропонує відвідувачам свого сайту поповнювати рахунок для сплати за лотерейні білети в один клік через Apple Pay. Кнопка «Сплатити з Apple Pay» доступна в «Особистому кабінеті» при вході з браузеру Safari.

Таким чином, для гравців у найпопулярніші лотереї України уже є доступ до широкого спектру платіжних методів, що включають:

- стандартну оплату карткою (Інтернет-еквайринг);
- оплату за допомогою Masterpass;
- платежі балансом мобільного через «Смарт-Гроші» Київстар (для абонентів оператора);
- платіж мобільним гаманцем Apple Pay.
І, звісно, поповнити рахунок можна на точках продажів лотерей «М.С.Л.».

Як поповнювати рахунок на сайті «М.С.Л.» через Apple Pay?

Поповнення депозиту здійснюється за звичним алгоритмом: потрапляючи до «Особистого кабінету», гравець переходить до розділу «Баланс» (або ж одразу обирає опцію «Депозит» на головній сторінці), вводить суму поповнення та обирає платіжний метод на вкладці «Картки Visa/Mastercard/Приватбанк». Після цього клієнт потрапляє на форму оплати карткою, в якій необхідно натиснути на кнопку «Оплатити з Apple Pay» і підтвердити платіж одним з доступних способів.
«М.С.Л.» продовжує послідовне розширення асортименту сервісів для своїх покупців.

Відтепер придбання білетів найвідоміших вітчизняних лотерейних брендів стало ще зручнішим завдяки Apple Pay.

Компанія надає своїм гравцям максимально широкий спектр послуг з упевненістю, що вони цінують усі інноваційні нововведення.
-----------------


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі