Відтепер українці зможуть здійснювати оплати в Інтернеті через Google Pay

Відтепер українці зможуть здійснювати оплати в Інтернеті через Google Pay
Ми раді повідомити, що відтепер українські користувачі зможуть здійснювати покупки онлайн через Google Pay. В той час як в Україні вже стали популярними мобільні платежі в магазинах за допомогою цього простого і безпечного способу оплати, можливість оплати через Google Pay онлайн стала доступною тільки нещодавно.

Завдяки співпраці з українськими партнерами Wayforpay і Portmone.com, вже майже 6500 онлайн-магазинів підключили таку опцію. Серед них allo.ua, intertop.ua, yakaboo.ua, karabas.com, goodwine.com.ua, dominos.ua, decathlon.ua. Список партнерів буде поступово розширюватися, вже зараз над інтеграцією Google Pay в свої додатки працюють Uklon, Portmone.com та інші.

Найбільшою перевагою цього рішення є економія часу, наразі немає необхідності кожного разу заповнювати довгі форми з даними платежу. Як оплачувати покупки в Інтернеті за допомогою Google Pay, можна подивитися у відео. Тепер, якщо ви бачите на сайті кнопку "Оплатити через G Pay", то у вас є можливість швидкої і безпечної оплати онлайн за допомогою сервісу Google Pay.

"Google Pay дозволяє легко і безпечно оплачувати покупки в магазинах, онлайн і в мобільних додатках. Клієнту не потрібно носити з собою гаманець, і при оплаті в магазині потрібно всього лише піднести мобільний телефон до безконтактного терміналу. Тепер завдяки Google Pay онлайн при оплаті в інтернет-магазинах не потрібно щоразу заново вводити дані платіжної карти, що скорочує час покупки і зручно як для користувачів, так і для онлайн-продавців", - говорить Дмитро Шоломко, директор Google Україна.

Сьогодні партнерами Google Pay в Україні є вже 19 банків, а число точок, де можна оплачувати свої покупки через Google Pay, вже перевищує 200 тисяч.

Крім платіжних карт, в Google Pay ви можете зберігати і використовувати карти лояльності та подарункові карти, при цьому всі ваші дані перебувають в цілковитій безпеці. Проводячи оплату за послуги в Інтернеті, Google Pay не передає інформацію про вашу кредитну картку продавцеві, а якщо ви загубите свій телефон, ви зможете віддалено заблокувати його за допомогою додаткового пароля або видалити всі дані. Крім того, вам не потрібно деактивувати свою кредитну карту, тому що її немає в вашому телефоні.

На сьогодні можливість оплати через Google Pay на сайт або додаток доступна для клієнтів Wayforpay та Portmone. Проте ми працюємо над інтеграцією з новими партнерами і поступово будемо розширювати список.
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі