Вийшла друком книга нон-фікшн «Піаритись не можна зупинитись» для журналістів та експертів від засновників Deadline

Вийшла друком книга нон-фікшн «Піаритись не можна зупинитись» для журналістів та експертів від засновників Deadline
Тираж вже вийшов у роздріб. Ключовий дистрибутор – «Наш Формат»

Про це повідомляє прес-служба Deadline.com.ua.

Нагадаємо, наприкінці 2017 року в України почала свою роботу медіаплатформа Deadline.com.ua, яка почала об’єднувати прес-служби, експертів та журналістів. Реєструючись на сайті, журналіст отримує коментар від експерта, а експерт в обмін на це безкоштовну згадку у медіа (в якому працює журналіст). Накопичивши статистику звернень, розробники приймають рішення вийти на ринок друкованої літератури та розповісти про менеджмент «який залишається у тіні».

«Я вірю в український ринок в середньостроковій перспективі. Поспілкувавшись по-всякому з 10.000 людей, архіву цікавих історій нам вистачить на серію літератури і не тільки про піар», - коментує співвласник проекту та автор Стельмахова Олександра.

За словами власників, IT-проект Deadline, який покликаний прискорити роботу ЗМІ і стати драйвером ринку PR і персонального брендингу в країні, за результатами соціологічного експерименту довжиною у 2 роки випускає інструкцію про рішення бізнес-завдань через пресу для інших.

Так, за даними Держкомтелерадіо України, в минулому році в Україні було видано 21563 видань, з яких автореферати дисертацій - 5331 примірників, образотворчі видання - 1 002 примірників, книжкові видання - 138 примірників, картографічні видання - 43 екземпляра. При цьому в Україні існує попит на довідково-навчальну літературу, адже за останні роки майже не створювалися навчальні посібники, тим більше в ніші для PR-фахівців, експертів.
_____________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі