Visa призначила Віру Платонову на посаду старшого віце-президента і директора регіонального підрозділу в країнах СНД

Visa призначила Віру Платонову на посаду старшого віце-президента і директора регіонального підрозділу в країнах СНД
Visa оголосила про повернення Віри Платонової у компанію в якості старшого віце-президента і директора регіонального підрозділу компанії Visa в країнах СНД і Південно-Східної Європи (CISSEE) з 22 жовтня 2018 року.

Платонова, яка працювала в компанії Visa в Україні з 2007 по 2010 рр., керуватиме всією діяльністю компанії Visa на сімнадцятьох ринках у країнах Центральної Азії, Східної та Південно-Східної Європи. Віра підпорядковуватиметься безпосередньо Ендрю Торре, регіональному президенту Visa в регіоні Центрально-Східної Європи, Близького Сходу та Африки (CEMEA) і увійде до регіонального керівного складу компанії Visa в цьому регіоні.

«Я дуже рада своєму поверненню в компанію Visa на цьому захоплюючому етапі її історії, коли компанія відзначає свій 60-річний ювілей. Я вважаю, що Visa в регіоні CISSEE, так само як і в усьому світі, має унікальні можливості, щоб змінити звички споживачів і очолити майбутнє розвитку торгівлі», — каже Віра Платонова. — «Сімнадцять ринків на території країн CISSEE мають величезний потенціал не тільки для розширення оперативної діяльності, але також і для розгортання нових технологій і бізнес-моделей. Я дуже рада, що у мене є можливість працювати у великій організації, яка є світовим лідером у галузі електронних платежів, але при цьому я все ще бачу спосіб удосконалення того, як ми думаємо про наше майбутнє на локальному рівні, проектуючи наші глобальні амбіції на країни нашої присутності».
________________________


Для пошуку виробників і дистриб'юторів, експортерів і імпортерів товарів і послуг в Україні і за кордоном - скористайтеся базою даних компаній "КОМПАСС Україна": Безкоштовна версія www.demo.kompass.ua

Останні новини компаній по темі